Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Ocak, 2023 12:07 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel,  Kavşak ve Dere Islah  Çalışmalarını İnceledi

Vali Fuat Gürel yapım çalışmaları devam eden KARDEMİR Kavşak Projesi ve Devlet Su İşleri tarafından yapılan dere ıslah çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Vali Fuat Gürel, Araç Çayı Islah çalışmaları kapsamında Devlet Su İşleri (DSİ)  23. Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan proje ile dere ıslahı, 1 adet yaya ve 1 adet araç köprüsü çalışmalarının, rekreasyon ve peyzaj çalışmalarının yapıldığı alanda incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında yetkililerden bilgilerVali Gurel Kavsak ve Dere Islah Calismalarini Inceledi2 aldı.

KAVŞAK PROJESİNDE İNCELEME

Vali Fuat Gürel, dere ıslah çalımlarının ardından Karayolları tarafından yapım çalışmaları devam eden KARDEMİR Kavşak projesinde incelemelerde bulundu.

Vali Fuat Gürel, Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan ve yapım çalışmaları tüm hızıyla devam eden Kardemir Kavşak Projesini yerinde inceleyerek Karayolları 153. Şube Şefi Erhan Kırçıloğlu ile yetkililerden bilgiler aldı. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kbude kimya ogrencileri icin onluk giyme toreni duzenlendi KZ2uqOQR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ’de kimya öğrencileri için önlük giyme töreni düzenlendi

Karabük Üniversitesi’nde (KBÜ) düzenlenen törende Kimya Bölümü birinci sınıf öğrencileri önlüklerini giydi.

Karabük Üniversitesi’nde gerçekleştirilen önlük giyme töreninde öğrenciler mesleki yolculuklarına ilk adımı atarken, program kapsamında yeşil kimya ve sürdürülebilirlik konulu söyleşi düzenlendi.

Karabük Üniversitesi Hamit Çepni Konferans Salonu’nda düzenlenen programın açılışında konuşan Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şaban Uysal, öğrencilere başarı dileklerini iletti.

Etkinliğe katılan Türkiye Kimya Derneği Başkanı Prof. Dr. Bahattin Yalçın ise “Laboratuvardan Endüstriye Yeşil Kimya: Sürdürülebilir Gelecek İçin Yeni Yaklaşımlar” konulu kariyer söyleşisini gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Bahattin Yalçın, kimyanın doğru uygulamalarla çevresel sorunlara çözüm üreten stratejik bir alan olduğuna dikkat çekerek, “atık” kavramının dönüştürülebilir bir değere işaret ettiğini ifade etti. Kimyanın tabiatin korunmasına ve ülke ekonomisine katkı sağlayan önemli bir rol üstlendiğini belirtti.

Öğrencilerin önlüklerini giyerek mesleki eğitim süreçlerine adım attığı programa, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Sun, Türkiye Kimya Derneği Başkanı Prof. Dr. Bahattin Yalçın, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin