Vali Fuat Gürel, kurum denetimleri kapsamında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü ziyaret ederek İl Müdürü Hasan Öztürk’ten 2019 yılında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Vali Yardımcısı Barboros Baran, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Öztürk, İl Yazı İşleri Müdürü Şerafettin Kelleci ve Şube Müdürleri tarafından hizmet binası önünde karşılanan Vali Fuat Gürel, kurumun faaliyet ve çalışmalarıyla ilgili İl Müdürü Öztürk’ten brifing aldı.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Öztürk slayt eşliğinde yaptığı sunumda, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne bağlı Şube Müdürlükleri tarafından yürütülen hizmetler, devam eden inşaat çalışmaları ve imar barışı kapsamında yapılan iş ve işlemler başta olmak üzere, kentsel dönüşüm, kamuya ait yatırım projeleri, çevresel denetimler, genel personel durumu ve kurumun sorumluluk alanıyla ilgili Vali Fuat Gürel’e kapsamlı bir birfing verdi.
Vali Fuat Gürel, Çevre ve Şehircilik Müdürü Hasan Öztürk ve kurum personeline teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.



