Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Haziran, 2021 11:02 tarihinde yayınlandı
0

Vali Fuat Gürel ve Eşi Özlem Aras Gürel’den sergi açılışı

Vali Fuat Gürel ve Eşi Özlem Aras Gürel, Ressam Aynur Barçın tarafından düzenlenen, “Tuvalimdeki Doğa ve Yaşam” konulu Resim Sergisinin açılışına katıldı.

Serginin Açılış kurdelesini Eşi Özlem Aras Gürel ve katılımcılar ile birlikte kesen Vali Fuat Gürel, sergiyi gezerek Ressam Aynur Barçın’dan eserler hakkında bilgiler aldı.

Ressam Aynur Barçın Hocanın “Tuvalimdeki Doğa ve Yaşam” konulu sergisini dolaşırken onun ruhunun inceliklerinin ve güzelliğinin resimlere nakşedildiğini görmenin mümkün olduğunu ifade eden Vali Gürel, “Sanat ve Kültür toplumların kalkınmışlık ve gelişmişlik düzeyini gösteren göstergelerdir. Sanata harcanan hayatların aynı zamanda toplumun gelişmesi ve ilerlemesi için çok değerli olduğunu biliyoruz. Bir taraftan eğitime adanan bir hayat bir taraftan sanatla topluma sunulan güzel bir çalışma. Sanatınızın birçok ruha, gönüle ulaşmasını diliyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” diye konuştu.

Günün anısına Ressam Aynur Barçın’a “Teşekkür Belgesi” takdim eden Vali Gürel, “Tuvalimdeki Doğa ve Yaşam” adlı resim serginizi sanatseverlerle paylaşmanızdan dolayı teşekkür eder, kıvanç dolu bir yaşam dilerim.” dedi.

Resim sergisinin açılışına Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ ve eşi Aysel Tuğ, Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, İş İnsanı Kamil Güleç’in eşi Sezer Güleç ve davetliler katıldı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonspor besiktas maci hazirliklarini tamamladi t5DeA5BK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamladı

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamladı. Bordo-mavililer, 18 kişilik oyuncu kadrosuyla İstanbul’a gitti.

Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bugün gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, İstanbul’a gitti. Kart cezalısı Pina ve Mustafa Eskihellaç’ın yanı sıra tedavileri süren Savic, Batagov ve Okay Yokuşlu kafilede yer almadı.

Trabzonspor’un kamp kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

“Andre Onana, Onuralp Çevikkan, Ahmet Doğan Yıldırım, Chibuike Nwaiwu, Mathias Lovik, Benjamin Bouchouari, Tim Jabol Folcarelli, Christ Inao Oulai, Salih Malkoçoğlu, Ozan Tufan, Boran Başkan, Ernest Muçi, Onuralp Çakıroğlu, Anthony Nwakaeme, Oleksandr Zubkov, Felipe Augusto, Umut Nayir ve Paul Onuachu.”

Bizi sosyal medyadan takip edin