Vali Dağlı: "Bağımlılığın her türüyle mücadele ediyoruz" - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Temmuz, 2023 11:03 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Dağlı: “Bağımlılığın her türüyle mücadele ediyoruz”

SAMSUN (İHA) – Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, “Gençlerimize, ailelerimize ve toplumumuza maddi ve manevi anlamda büyük zararlar veren bağımlılığın her türüyle mücadelede başarı yine toplumunun tüm kesimlerini kapsayacak etkin bir mücadele ile mümkündür. Bağımlılıkla mücadele gençlerimizin korunması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
“Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Semineri” Samsun Valisi Zülkif Dağlı başkanlığında STK temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Bağımlılığın en önemli toplumsal sorunlardan biri olduğunu ve bu mücadelede koruyucu ve önleyici tedbirlerin büyük bir önem arz ettiğini ifade eden Vali Dağlı, bütün vatandaşları ilgilendiren bu önemli konuda alınması gereken tedbirlere ilişkin kamu kurumlarından yerel yönetimlere, STK’lar ve basın kuruluşlarından ailelere kadar toplumun tüm kesimlerine önemli görevler düştüğünü vurguladı. Dağlı, “Gençlerimize, ailelerimize ve toplumumuza maddi ve manevi anlamda büyük zararlar veren bağımlılığın her türüyle mücadelede başarı yine toplumunun tüm kesimlerini kapsayacak etkin bir mücadele ile mümkündür. Bu noktadan hareketle ilimizde tüm kurumlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte, gençlerimizin korunması için her türlü kolluk tedbirlerimizin yanı sıra ailelerin ve gençlerin konuyla ilgili eğitim almaları ve bilinçlenmeleri için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.
Bağımlılıkla mücadele faaliyetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi, bu mücadelede paydaşlar ve STK’lar arasında sağlıklı bir iş birliği ve koordinasyonun sağlanması amacıyla düzenlenen Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Semineri’nde Vali Yardımcısı Şevket Cinbir ve STK temsilcileri hazır bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
22222222
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
16 Nisan, 2026 14:54 tarihinde yayınlandı
0
0

“Karadenizliler Horon Gecesi” etkinliği ertelendi

Karabük’te 17 Nisan Cuma akşamı düzenlenmesi planlanan “Karadenizliler Horon Gecesi” etkinliği, 24 Nisan Cuma akşamına ertelendi.

Organizasyon komitesi tarafından yapılan açıklamada, son günlerde yaşanan üzücü olaylar nedeniyle böyle bir karar alındığı belirtildi. Şanlıurfa’nın Siverek ilçesindeki Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bir öğrencinin gerçekleştirdiği silahlı saldırı sonucu öğretmen ve öğrencilerin de aralarında bulunduğu 16 kişinin yaralandığı, ardından Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesindeki Ayser Çalık Ortaokulu’nda meydana gelen silahlı saldırıda ise 10 kişinin hayatını kaybettiği ve 17 kişinin yaralandığı hatırlatıldı.

Açıklamada, bu acı olaylar nedeniyle 17 Nisan’da yapılması planlanan etkinliğin 24 Nisan Cuma akşamına ertelendiği ifade edildi.

Komite, tüm Türkiye’ye başsağlığı dileyerek, “Böylesi günlerde acılarımızı paylaşıyoruz” mesajını verdi. Ayrıca şehre gelecek sanatçıların gösterdiği hassasiyet için teşekkür edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin