Reklam
Reklam

Vali Çeber’den  Gençlik ve Spor Bakanına ziyaret

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Temmuz, 2018 14:23 tarihinde yayınlandı
0

Vali Kemal Çeber beraberinde AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Kasapoğlu’na hayırlı olsun dileklerinde bulunan Vali Kemal Çeber ve Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Yazıköy’e yapılacak yeni Kardemir Karabükspor antrenman tesisleri, Keltepe Kayak Merkezi, Bulak Köyü sınırlarında yapımı devam eden “Sporcu Fabrikası” başta olmak üzere ilimizdeki spor ve gençlik hizmetleri faaliyetleri hakkında bilgiler verdi ve Bakan Kasapoğlu’ndan bu yatırımlara destek istedi.

Anlatılanlardan ve projelerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu nazik ziyaretleri için Vali Kemal Çeber ve Karabük Milletvekili Cumhur Ünal’a teşekkür ederek, imkânı olan her desteği vereceklerini ifade ederek yetkililere gerekli talimatları verdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.