Karabük Postası tarafından
18 Ocak, 2018 13:38 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali Çeber, Eskipazar’da ziyaret ve incelemelerde bulundu

Vali Kemal Çeber, ziyaret ve inceleme programı kapsamında gittiği Eskipazar İlçesinde Kaymakamlık ziyareti, ilçede ikamet eden şehit aileleri ziyareti ve Sığırcık Suyunda (Çekirge Suyu) incelemelerde bulundu. Eskipazar ziyaretine Kaymakamlık ziyareti ile başlayan Vali Çeber, Hükümet Konağı önünde Eskipazar Kaymakam V. Hüseyin Remzi Konak, Eskipazar Belediye Başkanı Mustafa Yarkan, İl Genel Meclis üyeleri, ilçe protokolü ve ilçe müdürleri tarafından karşılandı. 10 Kasım 2017 tarihinde göreve başlayan Eskipazar Kaymakam V. Hüseyin Remzi Konak’ı makamında ziyaret eden Vali Çeber, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak görevinde başarılar diledi. Daha sonra Eskipazar Deresemail Köyünde ikamet eden Şehit Faik Başkaya’nın annesi Hüsniye Başkaya ve kardeşi Bahri Başkaya, Eskipazar Merkez’de ikamet eden Şehit İsa Eken’in babası Hasan Eken ve ablası Fatma Eken ile Şehit Musa Ceylan’ın Kapaklı Köyünde ikamet eden anne ve babası Saime ve Şaban Ceylan’ı evlerinde ziyaret eden Vali Çeber şehit aileleri ile yakından ilgilenerek “Şehit ailelerimize kapımız ve gönlümüz her zaman açık ve daima yanınızdayız, başımızın üstünde yeriniz var. Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecektir. Sizler şehitlerimizin emaneti, başımızın tacısınız.”diye konuştu. Eskipazar ilçe ziyaretinde son olarak Şıhlar Köyü’nde bulunan Mescid-i Haram’da 14 yıl İmam-Hatip olarak görev yapan daha Medine-i Münevvere’ye giderek Peygamber Efendimiz (S.AV.)’in kabrinin bulunduğu Ravza-ı Mutahhara’da 7 yıl türbedarlık yapan Ali Semerkandi Hazretlerinin en büyük kerameti olan Sığırcık Suyunun çıktığı Şeyh Ali Semerkandi Hz. K.S. Camiini de ziyaret eden Vali Çeber, yetkililerden bilgiler alarak Sığırcık Suyundan içti. Vali Kemal Çeber’e Eskipazar ilçemizde gerçekleştirdiği ziyaret ve incelemelerde Vali Yardımcısı Barboros Baran, Eskipazar Kaymakam V. Hüseyin Remzi Konak, Eskipazar Belediye Başkanı Mustafa Yarkan ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen eşlik etti.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2025 20:13 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Çetinkaya, Türk Polis Teşkilatının 180. yılını kutladı

Türk Polis Teşkilatı'nın 180. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Karabük İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse ve Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Abdulkadir Kazan, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya'yı ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette, toplumun huzur ve güvenliği için özveriyle görev yapan emniyet teşkilatının önemine dikkat çekildi. Başkan Çetinkaya, "Halkımızın huzuru için fedakârca görev yapan tüm emniyet mensuplarımıza şükranlarımı sunuyor, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum." ifadelerini kullandı.
Belediye olarak kamu güvenliğine katkı sunmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Çetinkaya, Türk Polis Teşkilatı'nın 180. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.