Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Kasım, 2017 14:14 tarihinde yayınlandı
0

Vali Çeber, Eflani’de ziyaret ve incelemelerde bulundu

Vali Kemal Çeber beraberinde Vali Yardımcısı Barboros Baran, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Şahin ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen ile birlikte Eflani ilçemizde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İlk olarak Eflani Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Çeber ve beraberindeki heyet Hükümet Konağı önünde Kaymakam Sinan Aşçı, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, İl Genel Meclis üyeleri ve ilçe kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Kaymakamlık makamında Kaymakam Aşçı’dan ilçe hakkında bilgiler alan Vali Çeber, asfalt çalışmalarına önem verilmesi ve yapılan çalışmaların yerinde, zamanında ve mevsimine göre yapılmasının verimliliği arttıracağını ifade etti. Asfalt onarım ekiplerinin oluşturularak gerekli asfalt tahribatlarının giderilmesi talimatını veren Vali Çeber daha sonra Berce Beraberce Tarımı Geliştiren İşletmeler A.Ş. ‘yi ziyaret etti. Modern sağım işletme tesisini gezen Vali Çeber,  tesis sorumlusu Burhan Çam’dan işletme hakkında ve yaşanan sorunlar ile çözüm önerileri konusunda bilgiler alındı.

Eflani ilçe ziyaretine İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi ile devam eden Vali Çeber sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti. Daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen Vali Çeber, yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günlerini kutladığı öğretmenlerle sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu. Spor salonunda da incelemelerde bulunan Vali Çeber yetkililerden bilgiler aldı.

Eflani ziyaretinin ikinci bölümünü Şehit ailelerine ayıran Vali Kemal Çeber, 1994 yılında şehit olan Musa Üstün’ün Bağlıca köyünde yaşayan anne-babası Recep ve Mutiye Üstün ile 1999 yılında şehit olan Hasan Yılmaz’ın Müftüler Köyünde yaşayan anne-babası Yaşar ve Cemile Üstün’ü evlerinde ziyaret etti. Ailelerle yakından ilgilenen ve onlarla bir süre sohbet eden Vali Çeber şehitlerimizin resimlerinin yer aldığı “Vatan size minnettardır” yazılı plaketi takdim etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz cok uzuntuluyuz lSTHr9vD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Çok üzüntülüyüz”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK’ya 2-0 mağlup olarak Süper Lig’e yükselme hayaline veda ettikleri karşılaşmanın ardından, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik” dedi.

Trendyol 1. Lig play-off yarı finali rövanş maçında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK’ya 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Süper Lig hayaline veda eden Bodrum FK’da teknik sorumlu Sefer Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çorum’a finale çıkmak için geldiklerini dile getiren Yılmaz, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik. Ama çok iyi oynadığımız ilk maçta daha farklı skorla gelebilseydik çok daha değişik şeyler olabilirdi. Bugün burada biraz atmosferden de söz etmek lazım. Maçtan önce başlayan olaylar stadyumda da devam etti. Otobüsümüzün camları kırıldı, her türlü şiddete maruz kaldık. Tabii hakemler de biraz bu olayların etkisinde kaldı, sindiler. Bugün Çorum halkı maça iyi hazırlanmış. Sadece takımla değil, bütün seyircisiyle, şiddet olaylarıyla maça iyi hazırlanmışlar. Maalesef kötü şeyler. Biz sezon başından beri sadece futbol oynamaya çalışıyoruz. Bodrum’a gelen bütün takımlara en güzel misafirperverliğimizi gösterdik ama maalesef bugün burada bunu göremedik. O yüzden de üzgünüz. Yoksa tabii ki Çorum FK iyi bir takım. Belki de finalde galip gelip Süper Lig’e de çıkabilir ama bu şeyler üzücü. Futbol adına bugün maalesef çok olaylar yaşandı. İnşallah bir daha yaşanmaz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin