Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Ocak, 2018 14:11 tarihinde yayınlandı
0

Vali Çeber; “Bütün araçlar kontrolden geçecek”

KARDEMİR işçisini taşıyan servis aracının dahil olduğu kaza ile ilgili olarak Vali Kemal Çeber, bütün servis araçlarının kontrolden geçeceğini söyledi.

KARDEMİR A.Ş.’de servis araçları ile ilgili birim müdürünün iş akdinin sonlandırıldığı ve araç sahibinin tutuklandığını söyleyen Vali Çeber açıklamasında;22 Ocak 2018 tarihinde ilimizde KARDEMİR servis aracının dahil olduğu kaza ile ilgili olarak; 3 işçimiz ve bir şoförümüz hayatını kaybetti bu vesile ile; hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah’tan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum” dedi.

BÜTÜN ARAÇLAR KONTROLDEN GEÇECEK

Vali Çeber; “İl genelinde bir daha böyle bir olay yaşanmaması adına, Emniyet ve Jandarmamızın ilgili birimlerine servis araçlarının kontrollerinin artırılması, denetim sürecinde oldukça hassas davranılarak kanun tüzük ve yönetmelik hükümlerinin aynen uygulanması noktasında gerekli talimatlar verilmiştir. Ayrıca yapılan soruşturma ile ilgili olarak aracın ruhsat sahibi tutuklanmış, KARDEMİR A.Ş bütün masrafları karşılamak üzere bütün araçlarının kontrolünü yaptıracak araçlar ve bunları kullanan kişilerin yaşları ile ilgili düzenlemeye gidecek bizlerde takipçisi olacağız ve son noktada KARDEMİR servis araçları ile ilgili birim müdürü ile iş akdi sonlandırılmıştır” açıklamasında bulundu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz cok uzuntuluyuz lSTHr9vD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Çok üzüntülüyüz”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK’ya 2-0 mağlup olarak Süper Lig’e yükselme hayaline veda ettikleri karşılaşmanın ardından, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik” dedi.

Trendyol 1. Lig play-off yarı finali rövanş maçında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK’ya 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Süper Lig hayaline veda eden Bodrum FK’da teknik sorumlu Sefer Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çorum’a finale çıkmak için geldiklerini dile getiren Yılmaz, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik. Ama çok iyi oynadığımız ilk maçta daha farklı skorla gelebilseydik çok daha değişik şeyler olabilirdi. Bugün burada biraz atmosferden de söz etmek lazım. Maçtan önce başlayan olaylar stadyumda da devam etti. Otobüsümüzün camları kırıldı, her türlü şiddete maruz kaldık. Tabii hakemler de biraz bu olayların etkisinde kaldı, sindiler. Bugün Çorum halkı maça iyi hazırlanmış. Sadece takımla değil, bütün seyircisiyle, şiddet olaylarıyla maça iyi hazırlanmışlar. Maalesef kötü şeyler. Biz sezon başından beri sadece futbol oynamaya çalışıyoruz. Bodrum’a gelen bütün takımlara en güzel misafirperverliğimizi gösterdik ama maalesef bugün burada bunu göremedik. O yüzden de üzgünüz. Yoksa tabii ki Çorum FK iyi bir takım. Belki de finalde galip gelip Süper Lig’e de çıkabilir ama bu şeyler üzücü. Futbol adına bugün maalesef çok olaylar yaşandı. İnşallah bir daha yaşanmaz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin