Reklam
Reklam
swswwssw
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
12 Mart, 2026 14:17 tarihinde yayınlandı
0

Vali Çağatay, öğrencilerle iftar sofrasında buluştu

Karabük Valisi Oktay Çağatay, Ramazan ayının manevi ikliminde birlik ve beraberlik vurgusu yapmak amacıyla Mehmet Vergili Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenleriyle iftar programında bir araya geldi.

Okulun pansiyonunda düzenlenen iftara; Vali Çağatay’ın yanı sıra Vali Yardımcıları Kerem Süleyman Yüksel ve Murtaza Ersöz, hayırsever iş insanı ve önceki dönem Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, il milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, Okul Müdürü Ender Kan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Samimi bir atmosferde geçen programda gençlerle yakından ilgilenen Vali Oktay Çağatay, öğrencilerle sohbet ederek onların eğitim süreçleri ve kariyer hedefleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Vali Çağatay, öğrencilerle aynı sofrayı paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karabük’ün eğitim alanında kaydettiği ilerlemeye dikkat çeken Çağatay, gençlerin ülkenin geleceğindeki önemine vurgu yaparak tüm öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Akşam ezanının okunması ve duaların ardından oruçlar açıldı. İftar yemeğinin ardından da öğrenci ve öğretmenlerle bir süre daha sohbet eden Vali Çağatay, gençlerin talep ve önerilerini dinledi.

Program, toplu hatıra fotoğrafı çekimi ve iyi dilek temennileriyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
genc an ka karabuklu universite ogrencilerini ankarada bulusturdu eBLviixG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Genç AN-KA, Karabüklü üniversite öğrencilerini Ankara’da buluşturdu

Karabük Ankaralılar Platformu’nun gençlik yapılanması olan Genç AN-KA tarafından düzenlenen kahvaltı programında, Ankara’da üniversite öğrenimini sürdüren Karabüklü öğrenciler bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gölbaşı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen programda, farklı üniversitelerde eğitim gören Karabüklü öğrenciler tanışma, kaynaşma ve fikir alışverişinde bulunma fırsatı buldu.

Karabük Ankaralılar Platformu yönetiminde görev alan Yüksek Seçim Kurulu Seçmen Kütüğü Genel Müdürü Şeref Şık ile Ali Özen’in öncülüğünde düzenlenen programın koordinasyonunu öğrenci temsilcileri Yavuz Selim Kaya ve Sena Şık üstlendi.

Kahvaltı programında eğitim hayatı, kariyer planlamaları, sosyal projeler ve Ankara’daki öğrenci yaşamına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Öğrenciler, hedeflerini ve gelecek planlarını paylaşma imkânı buldu.

Programın ardından Karabük Ankaralılar Platformu Yönetim Kurulu ve Genç AN-KA tarafından yapılan ortak açıklamada, Ankara’da öğrenim gören Karabüklü gençlerle aynı sofrada buluşmanın mutluluğunun yaşandığı belirtilerek, bu tür organizasyonlarla gençler arasındaki dayanışmanın artırılmasının, memleket bağlarının güçlendirilmesinin ve ortak sosyal faaliyetlerde bir araya gelinmesinin amaçlandığı ifade edildi.

Programa Kadir Ekinci, Necat Börekçi, Selahaddin Çelebi, Prof. Dr. İrfan Taşoğlu, Dr. Harun Mıkçı, Serdal Eren, Cumhur Abaoğlu, Ömer Faruk İskenderli ve Yusuf Tığlı da katılarak öğrencilere destek verdi.

Genç AN-KA yetkilileri, Ankara’da eğitim hayatını sürdüren Karabüklü üniversite öğrencileriyle benzer etkinliklerde yeniden bir araya gelmeyi hedeflediklerini bildirdi. Program, öğrencilerin memleket bağlarını güçlendiren anlamlı bir buluşma olarak değerlendirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin