blank
Berkay Doğan tarafından
22 Ocak, 2026 15:06 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Vali Çağatay, BAKKA Genel Sekreteri Çetinkaya’yı Ağırladı

Karabük Valisi Oktay Çağatay, nezaket ziyaretleri kapsamında Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Genel Sekreteri Mehmet Çetinkaya’yı makamında kabul etti.

Gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, Vali Çağatay nazik ziyareti dolayısıyla Genel Sekreter Mehmet Çetinkaya’ya teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.

Ziyaret, iyi niyet temennileriyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceledi

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
İncelemeler kapsamında Milletvekili Şahin’e Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile belediyenin ilgili daire müdürleri eşlik etti. Heyet, yapımı devam eden Beşbinevler Sosyal Tesisleri ile tesis çevresinde oluşturulan park ve yeşil alanlarda incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Şahin, sosyal tesis çevresinde planlanan yeşil alanlar ile yapılacak çevre düzenlemelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cem Şahin, daha sonra 100. Yıl ve Ergenekon mahallelerinde Karabük Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Programın devamında yenilenen terminal binası inşaat alanını da ziyaret eden Şahin, çalışmaların son durumu hakkında incelemelerde bulundu.
Yapılan hizmetlerin Karabük’ün yaşam kalitesine önemli katkı sunduğunu ifade eden Milletvekili Cem Şahin, belediyecilik hizmetlerinin planlı ve kararlı bir şekilde sürdürülmesinin önemine dikkat çekti. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise kentin ihtiyaçları doğrultusunda projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.