Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Yücel Huzurevinde iftar programı düzenlendi.
Yücel Huzurevinin bahçesinde düzenlenen iftar programına, Vali Orhan Alimoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Samit Tokmak, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Durmuş Ali Daldallı, Yücel Huzurevi Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fazilet Demirezen, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Hasan Doğan Sevgi Evlerinde kalan öğrenciler katıldı.
Ramazan ayının manevi atmosferinde birlik ve beraberlik içinde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Orhan Alimoğlu “Büyüklerimizin bundan sonraki ömürlerinde sağlıklı ve mutlu olmalarını diliyorum. Mübarek Ramazan ayınızı ve akabinde kutlayacağımız Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.
İftar sonrası Yücel Huzurevi sakinleri ve Yücel Huzurevi Koruma ve Yaşatma Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çay içen Vali Alimoğlu onlarla sohbet etti.


419
Vali Alimoğlu, Huzurevinde Yaşlılarla İftar Yaptı
73
Kastamonu’da fuhuş operasyonu: 1 gözaltı
Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince, Bozkurt ilçesinde tespiti yapılan bir adrese fuhuş operasyonu düzenlendi. Adreste yapılan aramalarda dijital materyaller ele geçirildi. 1 şüpheli ekipler tarafından gözaltına alınırken, 5 mağdur kadın da kurtarıldı.
Şüpheli şahsın işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.


