Reklam
Reklam

Vali Aktaş’tan Mahalle Toplantıları

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Ocak, 2017 14:16 tarihinde yayınlandı
0

Özellikle iş, sağlık, ulaşım, konut mağduriyeti ve bireysel ekonomik sıkıntılarının çözümü noktasında destek isteyen vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Mehmet Aktaş, sorunların çözümü konusunda beraberindeki kurum amirlerine talimatlar verdi
Karabük’te vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla, düzenli olarak yapılan Halk Günü Toplantısının ikincisi Vali Mehmet Aktaş başkanlığında Soğuksu Makasbaşı mevkiinde bulunan Spor Salonunda yapıldı.
Toplantıya Vali Mehmet Aktaş’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı J. K.Albay Cihan Ulukaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, ilgili kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, Namık Kemal Mahallesi, Yeni Mahalle, Bayır Mahalle, Fatih Mahallesi, Soğuksu Mahallesi ve Atatürk Mahallesi Muhtarları ile bu mahallerde ikamet eden vatandaşlar katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Mehmet Aktaş,“Normal şartlarda kamu kurumlarıyla işi olan vatandaşlarımız o kurumlara gidiyorlar. Dertlerini, sıkıntılarını ve taleplerini ilgililere anlatıyorlar. Fakat biz bugün bunun tersini yapalım ve devlet olarak, ilgili kurum müdürlerimizle birlikte biz sizlere misafir olalım istedik. Amacımız sizlerin taleplerinizi, ihtiyaçlarınızı ve sıkıntılarınızı ilk elden sizlerden dinlemek ve sıkıntılarınızı imkânlar ölçüsünde, gücümüz yettiğince çözüme kavuşturmak ve yardımcı olmak. Zaman sınırlamamız yok isteyen herkes istediği kadar söz alabilir. Sizleri dinleyeceğiz ve taleplerinize yardımcı olmaya çalışacağız” diye konuştu.
Özellikle iş, sağlık, ulaşım, konut mağduriyeti ve bireysel ekonomik sıkıntılarının çözümü noktasında destek isteyen vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Aktaş, sorunların çözümü konusunda beraberindeki kurum amirlerine talimatlar verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Çorum’da kazaya karışan sürücü aracını bırakıp kaçtı

corumda kazaya karisan surucu aracini birakip kacti Ia1FOKmg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da kırmızı ışıkta bekleyen araca arkadan çarpan sürücü, kazanın ardından otomobilini bırakıp kaçtı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Akşemseddin Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kırmızı ışıkta bekleyen 05 KG 119 plakalı otomobile, arkadan gelen 31 AIL 407 plakalı başka araç çarptı. Kazada otomobilde bulunan Y.E. ve H.S.K. yaralandı. Kazanın ardından sürücü, aracı olay yerinde bırakarak kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri, sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin