blank
Mustafa Akgün tarafından
18 Temmuz, 2025 11:54 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Vakıf Katılım’dan Ücretsiz e-Dönüşüm Hizmeti

Vakıf Katılım, firmaların tüm ihtiyaçlarına tek çatı altında çözümler sunmak amacıyla hayata geçirdiği e-Yönetim Platformu p@ket için Karabük ve Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası ile iş birliği protokolü imzaladı.

İş birliği kapsamında e-Dönüşüm hizmetlerini kullanmak isteyen Oda Üyeleri p@ket’in avantajlarından yararlanabilecek. 

Tüm KOBİ ve işletmelerin hayatını kolaylaştıracak e-Yönetim Platformu p@ket’i hayata geçiren Vakıf Katılım şimdi de bu özel ürün kapsamında Karabük ve Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odaları ile bir iş birliğine imza attı.  Firmaların tüm ihtiyaçlarına tek çatı altında çözümler sunmak amacıyla hayata geçirilen e-dönüşüm ürünü p@ket’ten, Oda Üyeleri ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

Vakıf Katılım Ankara Bölge Müdürü Oğuz Avan, “e-Yönetim Platformu p@ket için Karabük ve Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odaları ile iş birliğine imza atmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Dijitalleşen dünyanın sunduğu olanaklardan işletmelerimizin en iyi şekilde faydalanabilmesi için geliştirdiğimiz p@ket e-Yönetim Platformu ürünümüzle, KOBİ ve işletmelerin, bankadaki ihtiyaçlarını ön muhasebe uygulamasıyla birleştirerek, tek uygulama üzerinden yapmalarına olanak sunuyoruz. Bu yolculukta emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyor, Karabük ve Safranbolu’daki işletmelerimiz için hayırlı ve verimli bir başlangıç olmasını diliyorum.” dedi.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz da yapılan iş birliği ile ilgili “Karabük Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin dijitalleşme sürecine katkı sunmak, işlemlerini kolaylaştırmak ve zaman tasarrufu sağlamalarına destek olarak finans hizmeti sağlamak amacıyla Vakıf Katılım Bankası ile önemli bir iş birliğine imza attık. Bu dijital çözüm sayesinde üyelerimiz, banka ile olan süreçlerinde fiziksel evrak ve zaman kaybı yaşamadan işlemlerini sürdürebileceklerdir.  Protokol ile sadece bir dijital dönüşüm adımı atmıyor; aynı zamanda üyelerimizin finansal hizmetlere daha erişilebilir bir şekilde ulaşmasını da sağlıyoruz. Vakıf Katılım ile kurduğumuz bu iş birliği, üyelerimizin rekabet gücünü artıracak, verimliliğini destekleyecek ve Odamızın dijital vizyonuna katkı sağlayacaktır. Üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.

SafranboluTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe ise yapılan protokol ile ilgili, “Teknolojinin iş dünyasına sunduğu fırsatları en verimli şekilde kullanmaya odaklanıyoruz. Bu çerçevede geliştirilen e-Yönetim Platformu p@ket, KOBİ’lerin hem finansal işlemlerini hem de operasyonel ihtiyaçlarını tek bir uygulama üzerinden kolaylıkla yönetmelerini sağlıyor. Vakıf Katılım ile gerçekleştirilen protokol kapsamında Oda üyelerimizin günlük iş süreçlerini dijitalleştirerek zamandan ve maliyetten tasarruf etmelerine önemli katkı sunacak. İş dünyasının ihtiyaçlarını yakından takip ederek hayata geçirilen KOBİ’lerin dijitalleşme sürecine önemli bir ivme kazandırarak, işletmelerin finansal yönetimlerini daha verimli hale getirmesine olanak sağlayacak bu protokolün işletmelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Temmuz, 2025 14:51 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük İl Müftüsü Erhun’dan Rektör Kırışık’a ziyaret

Karabük İl Müftüsü Ali Erhun, Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı makamında ziyaret etti.

Karabük İl Müftüsü Ali Erhun, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı ziyaret etti. Görüşmede, üniversite ve müftülük arasında yapılabilecek iş birliği fırsatları ele alındı.

Ziyarette, KBÜ ile Karabük Müftülüğü arasında yürütülebilecek ortak projeler, değerler eğitimi, manevi danışmanlık hizmetleri ve öğrencilere yönelik sosyal-kültürel etkinlikler üzerine istişarelerde bulunuldu.
Rektör Kırışık, üniversitenin toplumun tüm kesimleriyle iş birliğine açık olduğunu belirterek ziyaret dolayısıyla memnuniyetini ifade etti.

Müftü Ali Erhun da üniversitenin şehirdeki akademik ve kültürel hayata sunduğu katkının önemine vurgu yaparak, gösterilen misafirperverlik için teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.