Vahşi Cinayetin Sanığı Tutuklandı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Temmuz, 2014 15:18 tarihinde yayınlandı
0
0

Vahşi Cinayetin Sanığı Tutuklandı

Safranbolu ilçesinde evli kız kardeşi ile ilişkisi olduğunu iddia ettiği bir kişiyi işkence yaparak öldüren zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Safranbolu ilçesine bağlı Yazı köyünde meydana gelen olayda, Hüseyin A. (30) evli kız kardeşi ile ilişkisi olduğunu iddia ettiği Mehmet Çöllü’yü ayağından vurduktan sonra cinsel organını kesip, gözlerini oyarak öldürmüştü. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlının ifadesinde, Mehmet Çöllü’nün kız kardeşiyle ilişkisi olduğunu, kendisi ile konuşmaya iş yerine geldiğini, çıkan tartışma sonunda korkutma amaçlı ateş ettiğini ve ayak dizinden yaraladığını, daha sonra kendini kaybederek cinsel organını kestiğini ve ölen Çöllü’nün ağzına koyduğunu ve gözlerini oyduğunu söylediği öğrenildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece “Kasten adam öldürmek, ruhsatsız silah bulundurmak” iddiasıyla tutuklandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda dehset baba oglunu tufekle oldurdu EIEQRhn5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mart, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da dehşet: Baba, oğlunu tüfekle öldürdü

Kastamonu’da bir baba, evde tartışma yaşadığı oğlunu av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Olayın ardından baba gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da merkeze bağlı Ballık Köyü’nde ikamet eden 67 yaşındaki E.G., henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü 33 yaşındaki oğlu Murat Gökdağ ile tartışmadı yaşadı. Tartışmanın yerini kavgaya bırakması üzerine baba E.G., evde bulunan at tüfeğiyle oğluna ateş etti. Karın bölgesinden ağır yaralanan Murat Gökdağ, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın ardından baba E.G. jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışması sonrasında Murat Gökdağ’ın cenazesi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin