Uzun’dan Ovacık Kültür Merkezi İnşaatında İnceleme

Karabük Postası tarafından
21 Ekim, 2015 14:28 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun Ovacık ilçesinde inşaatı devam eden Kültür Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulunarak çalışmaları bir süre yerinde izledi. Çalışmalar hakkında firma yetkililerinde bilgi alan Genel Sekreter Mehmet Uzun “ Görüldüğü gibi çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Ovacık İlçesi iklim olarak soğuk olduğu için inşaat sezonu diğer ilçelere göre erken kapanıyor. Onun için firma yetkililerine hava şartlarının iyi olduğu şu günlerde kaba inşaatının tamamlanarak her hangi bir gecikmeye mahal verilmesini söyledim. Onlarda çalışmalara hızlı bir şekilde devam ettiklerini her hangi bir olumsuzluk olmazsa işi süresinden önce teslim edeceklerini söylediler. Firmamıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Kazasız ve belasız bir çalışma diliyorum.” dedi.

Samsun’da kapalı grup yolu sayısı 42’ye düştü

Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Şubat, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da tesirli olan kar fırtınasından kapanan kırsal mahalle küme yolu sayısı, yapılan çalışmalar sonucu 123’ten 42’ye düştü.
Altay kar fırtınası ülkeyi tesiri altına aldı. Samsun da kuvvetli kar yağışından nasibini aldı. Kent merkezinde kar kalınlığı birtakım noktalarda 30 santime yaklaştı, kırsalda ise 1 metreyi buldu. Tesirli olan kar yağışı nedeniyle 123 mahalle küme yolu kapandı. Büyükşehir Belediyesi gruplarının çalışması sonucu, kapalı olan küme yolu sayısı 123’ten 42’ye indi. Alaçam’da 17, Bafra’da 12, 19 Mayıs’ta 3, Vezirköprü’de 8 ve Yakakent’te 2 küme yolunda kar temizleme çalışmaları sürüyor.
Şehirde kar fırtınası aralıklarla tesirli olmaya devam ediyor.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.