Reklam
Reklam

Uyuşturucu ve Bağımlılıkla mücadele toplantısı yapıldı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Ocak, 2020 11:53 tarihinde yayınlandı
0

Eskipazar İlçesinde Eskipazar Kaymakam Vekili Ovacık  Kaymakamı Musa Ayyıldız’ın Başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda 2019 Yılı Uyuşturucu/Bağımlılık ile Mücadele Değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya; Eskipazar Belediye Başkanı  Hüseyin Dönmez, Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı  Aydın Aydın, Emniyet Amiri Başkomiser Ferhat İçöz ve Eskipazar’daki kurum amirleri katıldı.

İçişleri Bakanlığı’nın talimatlarıyla eş zamanlı olarak düzenlenen toplantıda Kaymakam Musa Ayyıldız ve ilçe protokolü, İlçede bağımlılıkla mücadele noktasında yapılan çalışmaları ele aldı.

2019 yılında yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda 2020 yılında alınacak tedbirler gözden geçirilirken, metruk binaların yıkımı veya ıslahı, açık alanların ve okul çevrelerinin güvenliği değerlendirildi. Toplantıda sivil toplum kuruluşları ile işbirliği, okul yöneticileri ve ailelerle birlikte bilgilendirme faaliyetleri yeniden planlandı. Toplantıya katılanların çalışmalar hakkında bilgi vermesinin ardından Eskipazar’ da bağımlılıkla mücadele noktasında çalışmaların yoğunlaştırılması kararlaştırıldı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin