Karabük Postası tarafından
16 Ekim, 2015 13:14 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Uysal: “Safranbolu Ülkemiz İçin Çok Önemli Bir Kent”

Ak Parti Karabük Milletvekili Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u makamında Ziyaret Etti. İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte gerçekleşen ziyarette konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken,” çıkmış olduğunuz bu ülkeye hizmet yolculuğunuzda Allah yar ve yardımcınız olsun. Safranbolu’da şunu gururla söyleyebiliriz ki Ak Parti kurulduğu günden beri iktidar. Biz bu hususta da Ak Partinin bayrağının en üstlerde dalgalanması için büyük gayret sarf etmekteyiz. Gerek seçim dönemlerinde gerekse harici dönemlerde partimizin misyonuna, vizyonuna saygılı, bunu göstermek için var gücümüz ile çalışıyoruz. İnşallah 1 Kasım’da gerçekleştirilecek seçimlerde de gerek ilçe gerekse ülke bazında en üst noktadaki oyları alma hususunda elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Bu çalışmaları yaparken, belediyemizin hizmetlerini de hiçbir parti ayrımı gözetmeksizin tamamen Safranbolu ve Safranbolu halkına hizmet etmeyi partimizin misyonuna uygun şekilde yürütüyoruz. Yine çalışanlarımızı asla partili olarak ayırmamaktayız. Ben yeniden nazik ziyaretinize teşekkür ediyor, başarılarınızın daim olmasını temenni ediyorum” dedi. Uysal ise yaptığı konuşmada Başkan Aksoy’a yoğun iş temposunda kendilerine vakit ayırdığı için teşekkür ederek, “Bugün çalışmalarımızı Safranbolu’dan başlattık. Sayın Başkanımızı ve belediye çalışanlarını ziyaret ediyoruz. Safranbolu Belediyesi ve Safranbolu bizim ve ülkemiz için çok önemli bir yere sahiptir. Çünkü burada çok önemli bir potansiyel vardır. Bu potansiyel her insanın burayı görmek istemesi, burada bir gün bile olsa konaklama isteğinin bulunması bizim için çok önemli. Bu tarihi ve kültürel mirasımızı korumak ve gelecek kuşaklara aktarmak bizlerin asli görevleri arasında yer almaktadır. Rektörlüğümüz döneminde, bizlerde bu çalışmaları yaparken Safranbolu Belediyemiz Kaymakamlığımız ile birlikte hareket ettik. İnşallah 1. Kasım seçimlerinde Safranbolu halkı bizleri yetkilendirecek ve çalışmalarımızı siyasi iradeyi de arkamıza alarak devam ettirmemizi sağlayacaktır. Ben yeniden değerli Başkanımıza teşekkür ediyor, seçimlerin şimdiden ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum” dedi. Ziyaretin ardından belediye personelini ziyaret eden Uysal ile İl ve İlçe Yönetimi personele hayırlı işler dileklerinde bulundular.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
04 Şubat, 2026 10:59 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Rolmak Döküm’de Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Rolmak Döküm işyerinde 2026-2027 yıllarını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmeleri tamamlandı. Bugün yapılan görüşmeler sonucunda, ilk 6 ay için günlük yevmiyelere yüzde 28, sosyal haklara ise yüzde 50 oranında zam yapılması kararlaştırıldı.

İmzalanan sözleşmeyle birlikte çalışanların ücret ve sosyal haklarında önemli iyileştirmeler sağlanırken, tarafların süreci uzlaşmacı bir yaklaşımla tamamladığı belirtildi.

Sözleşmeye ilişkin yapılan açıklamada, “Toplu iş sözleşmesi sürecinde emeğe ve alın terine verdiği değerle, ilk görüşmeden itibaren yapıcı ve uzlaşmacı bir yaklaşım sergileyerek sözleşmenin istediğimiz şekilde sonuçlanmasına katkı sağlayan Rolmak Döküm işvereni Sayın Rafet Vergili’ye teşekkür ediyor, toplu iş sözleşmemizin Rolmak Döküm emekçisine hayırlı olmasını temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin