Ürkmezer ‘den  Şehit Ailelerine Anneler Günü ziyareti - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Mayıs, 2018 13:38 tarihinde yayınlandı
0
0

Ürkmezer ‘den  Şehit Ailelerine Anneler Günü ziyareti

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer  ve eşi Miray Ürkmezer Şehit ailelerini, evlerinde ziyaret ederek ‘’Anneler Gününü’’ kutladı.

Vatan uğruna canlarını feda etmiş, Türkiye Cumhuriyetine emanet olan, Şehit ailelerini sık sık evlerinde ziyaret ederek her fırsatta devletin ve şahsının her konuda yanlarında olduğunu belirten Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, “Şehit ve gazi aileleri bizim baş tacımızdır. Memleket için kendi canlarını ortaya koymuş, şehitlik mertebesine yükselmiş kardeşlerimizin aileleri bizi emanettir. Böyle özel günlerde Annelerimizin ve Babalarımızın yitirdikleri evlatlarının yerini dolduramasak da bir nebze acılarına merhem olmayı umuyoruz’’ dedi.

Ürkmezer; “Bizler görevimizin başında öncelikle devletimizin sıcak elini her yere ulaştırarak, devlet ve millet arasındaki sıcak bağları güçlendirmeyi amaçlıyoruz; vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve vermiş şehitlerimizin, geride bıraktıkları aileleri bu bütünlüğün en önemli parçasıdır. Bu duygularla başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere güzel ülkemizin vefakar annelerinin anneler gününü en içten duygularımla kutluyorum. Şehitlerimizin de ruhları şad, mekanları cennet olsun’’ diye konuştu.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer  ve eşi Miray Ürkmezer ‘i ellerinde çiçeklerle  gören şehit aileleri duygusal anlar yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk demir kartal sahasinda fenerbahceye maglup oldu eVg7sOE4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Demir Kartal, sahasında Fenerbahçe’ye mağlup oldu

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Karabük Demir Kartal Spor Kulübü, sahasında karşılaştığı Fenerbahçe’ye 96-44 mağlup oldu.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 20.haftasında Karabük Demirkartal GSK, Fenerbahçe’yi konuk etti. Yenimahalle Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan konuk ekip, ilk devreyi 51-26 önde tamamladı. Mücadelenin ikinci devresinde skor avantajını koruyan Fenerbahçe, Karabük temsilcisini 96-44 mağlup etti. Konuk ekip bu galibiyetle Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi’nde zirve takibini sürdürdü.

Mücadeleyi Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, siyasi parti il temsilcileri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve üyeleri, sporcular ve sporseverler takip etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin