Ürkmezer, “Amacımız Safranbolu’ya iyi hizmet vermektir”  - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:28
Güneş 06:53
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:03
Yatsı 20:23
İftara kalan --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Mayıs, 2018 12:59 tarihinde yayınlandı
0
0

Ürkmezer, “Amacımız Safranbolu’ya iyi hizmet vermektir” 

Safranbolu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Halk toplantıları aralıksız devam ediyor.
Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in yanı sıra Kaymakamlık ve Belediye birim müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Toplantıya katılan vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyen Ürkmezer, “Toplantının amacı daha öncede belirttiğimiz gibi bizler ulaşamayan vatandaşlarımız ile bire bir görüşerek taleplerine cevap vermek, dertlerine ortak olmak. Amacımız, Safranbolu ve Safranbolu Halkına en iyi hizmeti verebilmek. Uzun süredir yürüttüğümüz toplantının amacına ulaştığı düşünüyorum. Olumlu geri dönüşlerin olduğunu da hep birlikte görüyoruz. Bu da bizlerin daha azim ve hizmet aşkı ile çalışmamıza vesile oluyor. Toplantılarımıza iştirak eden ve sorunlarını, derdini bizlerle paylaşan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Yaklaşık iki saat süren toplantının ardından birim müdürleri ile bir araya gelen Ürkmezer, ivedilikle yerine getirilmesi gereken taleplerin tamamlanması konusunda talimat verirken, program dahilinde olanların da takip edilmesini ve vatandaşların bilgilendirilmesini söyledi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
sehit ailesinden iftar yemegi DGIZbTNH
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mart, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Şehit ailesinden iftar yemeği

Mardin’de 10 yıl önce şehit edilen Jandarma Uzman Onbaşı Cem Kanbur’un Bartın’da yaşayan ailesi tarafından iftar yemeği düzenlendi.

Mardin’in Dargeçit ilçesinde 2 Eylül 2016’da teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Cem Kanbur’un Bartın’ın Muratbey Köyü’nde yaşayan babası Hayri Kanbur ve annesi Suzan Kanbur tarafından iftar yemeği düzenlendi. Şehidin baba ocağında düzenlenen iftar yemeğine, Vali Yardımcısı Sümeyye Senanur Aykaç, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Serhat Sır, Jandarma Alb. Mehmet Baykal, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yavuz Korkmaz, çok sayıda görevli, siyasetçi, komşuları ve vatandaşlar katıldı.

Programda yapılan duaların ardından iftar yemeği yenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin