Ünlü model Aral’dan şampiyonluk yorumu, "Galatasaraylı kadınlar bu sezonun gizli kahramanlarıydı" - Karabük Haber Postası
unlu model araldan sampiyonluk yorumu galatasarayli kadinlar bu sezonun gizli kahramanlariydi x3wyHRWx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Ünlü model Aral’dan şampiyonluk yorumu, “Galatasaraylı kadınlar bu sezonun gizli kahramanlarıydı”

Galatasaray’a olan tutkusu ile tanınan ünlü model ve sunucu Tuğçe Aral, Sarı-Kırmızılılar’ın şampiyonluk seyahatine dair açıklamalarda bulundu.

Aral, yalnızca futbolcuların değil, onların yanında yer alan eşlerinin ve bayan taraftarların da şampiyonlukta büyük hisse sahibi olduğunu vurguladı.

Tuğçe Aral, dönem boyunca alanda verilen uğraşın yanı sıra tribünlerdeki dayanağın de göz gerisi edilemeyeceğini belirtti. Aral, “Her oyuncunun gerisinde dimdik duran, çocuklarıyla birlikte statta olan, hislerini açıkça paylaşan eşlerini gördük. Galatasaraylı bayanlar hem alanda hem hayatın her alanında bu muvaffakiyete omuz verdi” sözlerini kullandı.

Kadın taraftarların tribünlerdeki varlığının bu dönem besbelli halde arttığını söyleyen Aral, “Taraftar kümelerine bayan gücü dokundu. Ailece stada gelenlerin sayısı gözle görülür halde arttı. Bu, Galatasaray kültürünün en güçlü tarafı. Galatasaraylı bayanlar yalnızca güzellikleriyle değil, tutkularıyla da alanda. Bu dönemin bilinmeyen kahramanları onlardı” dedi.

Şampiyonluk kupasında bayanların da emeği olduğunu söz eden Aral, “Bu dönem bayanlar yalnızca izleyen değil, yaşatan taraftaydı. Kupada bayan parmak izleri var” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim10
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mart, 2026 15:02 tarihinde yayınlandı
0
0

Valilik konutu tehlike altında

İnşaat kaynaklı yarıklar büyüyor, bölgede alarm durumu

Karabük’te inşaat çalışmaları sonrası oluşan çatlak ve yarıkların valilik konutuna doğru ilerlemesi endişe oluştururken, bölgede başlatılan güçlendirme çalışmaları aralıksız sürüyor.
Olay, Yeşil Mahalle Taşkent Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgede yürütülen inşaat faaliyetlerinin ardından yolda oluşan çatlaklar zamanla genişleyerek derin yarıklara dönüştü. Yarıkların valilik konutuna doğru ilerlemesi üzerine yetkililer harekete geçerken, bölgede güvenlik önlemleri artırıldı. Muhtemel bir riskin önüne geçmek amacıyla güçlendirme ve dolgu çalışmalarına hız verildi.
Öte yandan, çalışmalar kapsamında yol çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Ekipler, çatlak ve yarıkların ilerlemesini durdurmak için kontrollü şekilde müdahalelerini sürdürüyor.

Valilik konutu tehlike altinda2

 

Bizi sosyal medyadan takip edin