Üniversite öğrencisi genç kız kardeşlerine saldıran babasını bıçakladı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
universite ogrencisi genc kiz kardeslerine saldiran babasini bicakladi ITDEaSma
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Kasım, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Üniversite öğrencisi genç kız kardeşlerine saldıran babasını bıçakladı

Samsun’da konutlarına alkollü gelip, kardeşlerine saldırdığı gerekçesiyle babasını bıçaklayan genç kız, çıkarıldığı mahkeme tarafından isimli denetim kaidesiyle özgür bırakıldı.

Olay, İlkadım ilçesi Hançerli Mahallesi’nde dün gece meydana geldi. Argümana nazaran A.S., geç saatlerde alkollü olarak konuta gelip meskende de alkol almaya devam etti. Meskende taşkınlık yapmaya başlayan A.S.’yi sakinleştirmek isteyen 28 yıllık eşi H.S. başarısız olunca, şahıs oğlu D.S.’nin odasına gitti. Babasının bağırma sesiyle uyanan D.S. ile babası ortasında tartışma çıktı. A.S., oğluna yumrukla saldırınca, D.S. de babasına karşılık verdi, ortaya anne H.S. ve başka çocuklar girdi.

A.S.’nin eşi ve kızlarına da saldırması üzerine, olaya müdahale eden 19 yaşındaki H.S., babasını sırtından bıçakladı. Ağır yaralanan A.S., Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Polis tarafından gözaltına alınan üniversite öğrencisi H.S., bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Savcının tutuklama talebiyle mahkemeye sevk ettiği genç kız isimli denetim kuralıyla özgür bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplidaki imam hatip ortaokulu insaatinda denetim gerceklestirdiler iDWnRTQF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’daki İmam Hatip Ortaokulu İnşaatında Denetim Gerçekleştirdiler

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yapımı İmam Hatip Ortaokulu inşaatı sürüyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve ilçe protokol üyeleri, Alaplı’da yapım süreci hızla ilerleyen İmam Hatip Ortaokulu inşaat sahasını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulundu.

Ziyaret programına Milletvekili Saffet Bozkurt’un yanı sıra Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, AK Parti İlçe Başkanı Altan Güngör ve teşkilat mensupları katılım sağladı. Kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan okul binasını gezen heyet, yüklenici firma yetkililerinden teknik detaylar ve projenin teslim süreciyle ilgili kapsamlı bir brifing aldı.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı’nın eğitim altyapısını güçlendirmek amacıyla yatırımların takipçisi olduklarını vurguladı. Bozkurt, çocukların modern ve güvenli alanlarda eğitim görmesinin öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, okulun donanımı ve mimarisiyle ilçeye değer katacağını ve planlanan takvimde tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ise okulun tamamlanmasıyla bölgedeki derslik ihtiyacının önemli ölçüde giderileceğini kaydetti. Modern laboratuvarlar, kütüphane ve sosyal donatı alanlarıyla projelendirilen okulun, ilçenin eğitim kalitesine yeni bir soluk getirmesi hedefleniyor. Protokol üyeleri, incelemelerin ardından şantiye çalışanlarına kolaylıklar dileyerek alandan ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin