Reklam
Reklam
umke personellerine zorlu arazi egitimi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Şubat, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0

UMKE personellerine zorlu arazi eğitimi

Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birimi Koordinasyonunda Çaycuma Sipahiler Köyü ve Kdz.Ereğli Karakavuz Köylerinde Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekibinde görev yapan personellere defansif sürüş eğitimi verildi.

İl Sağlık Müdürlüğü Acil sağlık Hizmetleri Birimi tarafından verilen eğitimi Alaplı 1 Nolu acil sağlık hizmetleri istasyonunda çalışan ve aynı zamanda Batı Karadeniz (Off Road) Şampiyonu olan Paramedik Barkın Civak tarafından verildi. Bu eğitimde UMKE personellerine engebeli, karlı ve çamurlu araç hakimiyeti, zincir takma, vinç kullanma arazi sürüş teknikleri, 4 x 4 arazi şanzımanı gibi konularda teorik ve uygulamalı olarak eğitimler geniş kapsamlı olarak verildi.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Özkan Gün de “Acil Sağlık Hizmetleri UMKE de görev alan personellerimizin her türlü doğal afetlere ve olaylara hazır olması için bu tür eğitimlerimizi periyodik aralıklarla sürdürmekteyiz. Bundan sonra da personellerimize hizmet içi eğitimlerimiz teorik ve uygulamalı bir şekilde devam edecektir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tosya belediyesinden oto sanayi bolgesinde cevre temizligi dq4sOb1U
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Tosya Belediyesi’nden Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği

Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği gerçekleştirerek, çevre kirliliğine sebep olan ve yolları daraltan olumsuzluklar giderildi.

Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde düzensiz şekilde bırakılan hurda araçlar, çevre kirliliğine sebep olan görüntüler ve yolların daralmasına sebep olan olumsuzlukların giderilmesi için çalışma başlattı. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, ortak kullanım alanlarının amacı dışında kullanılması, çevreyi ve şehir düzenini olumsuz etkileyen görüntülerin oluşmasının kabul edilemez olduğu belirtilerek, şehrin düzenini bozan hiçbir oluşuma izin verilmeyeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin