Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Ağustos, 2016 14:35 tarihinde yayınlandı
0

ULUTÖMER’den Başkan Aksoy’a Teşekkür

Uluslararası Öğrencilere Türkçe eğitimi vermek amacıyla Uludağ Üniversitesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ( ULUTÖMER ) öğretim üyeleri ve öğrencileri Safranbolu gezisi sonrası Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u ziyaret etti.

Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Okutmanı ve Ekip Sorumlusu Gülnaz Berberoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, Yunus Emre Enstitüsünün her yıl düzenlediği Yaz Okulu kapsamında bu yıl 11 farklı ülkeden 18 öğrencinin katıldığını ve Safranbolu’nun güzelliklerini mutlaka görmeleri gerektiğini söyledi.

Bu kapsamda Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ve Personelinin kendileri ile ilgilendiklerini bu güzellikleri misafir öğrenciler ile paylaşmalarında destek olduklarını ifade eden Berberoğlu; “Öncelikle Sayın Belediye Başkanımıza bizlere böylesi güzellikleri görme fırsatı verdiği, bu güzel kenti tarihte olduğu gibi korunmasını sağladığı için teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Aksoy ise böyle pırıl pırıl gençleri Safranbolu’da ağırlamaktan bu muhteşem kültürü onlarla paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederken, “ Safranbolu UNESCO Dünya Miras Kenti olarak dünyanın en önemli kentlerinden bir tanesidir.  Safranbolu’muz yine dünya çapında gerçekleştirilen organizasyonlarda da hem yönetici pozisyonunda hem de gerçekleştirdiğimiz projeler ile takdir alan kentlerden bir tanesiyiz” dedi.

Safranbolu’nun tarihi ve kültürü hakkında misafir öğrencilere bilgiler veren Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ;  “ Biz Safranbolu’muza gelen misafirlerimizi ağırlamaktan bizim le bu eşsiz kültürü paylaşmalarından mutluluk duyuyoruz.  İnşallah yine misafir ederiz ve buradan mutlu bir şekilde ayrılıyorsunuzdur” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda ULUTÖMER Yetkilisi Gülnaz Berberoğlu Başkan Aksoy’a  verdiği katkılardan dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
caycuma kent konseyinden kizilay subesine ziyaret WaSZvjAW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Çaycuma Kent Konseyi’nden Kızılay Şubesine Ziyaret

Çaycuma Kent Konseyi heyeti, kısa süre önce faaliyetlerine başlayan Kızılay Çaycuma Şubesi’ni ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kızılay Çaycuma Şube Başkanı İzzet Turpçu tarafından karşılanan heyette, Çaycuma Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam, Kadın Meclisi Başkanı Semra Çakır, Yönetim Kurulu Üyesi ve Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Çetin Verim ve Mihrican Kurt yer aldı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, ilçede sosyal dayanışmanın güçlendirilmesi, gönüllülük faaliyetlerinin yaygınlaştırılması ve ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Kızılay’ın afet, yardım ve sosyal destek alanlarında yürüttüğü faaliyetlerin toplum açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi.

Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam, Kızılay’ın toplumun en köklü yardım kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, Çaycuma’da yeniden teşkilatlanarak faaliyetlerine başlamasının önemli bir gelişme olduğunu ifade etti. İnam, sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin güçlenmesinin ilçedeki sosyal dayanışmaya katkı sağlayacağını vurguladı.

Kızılay Çaycuma Şube Başkanı İzzet Turpçu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kızılay’ın temel amacının ihtiyaç sahiplerine ulaşmak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek olduğunu söyledi. Turpçu, Çaycuma’da gönüllülük çalışmalarını büyütmek ve daha geniş kitlelere ulaşmak için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılması ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi. Kent Konseyi heyeti, Kızılay Çaycuma Şubesi’ne çalışmalarında başarılar dileyerek yeni dönemin ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin