Karabük Postası tarafından
07 Temmuz, 2014 08:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ulus’ta Yol Çalışmaları Devam Ediyor…

BARTIN Ulus'ta bir süre önce başlayan yol çalışmaları belediye ekiplerince aralıksız olarak devam ediyor. Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, sahada takip ettiği yol yama çalışmalarının yaz sezonunda açılması ile aralıksız devam ettiği söyledi. Yol çalışmaları hakkında bilgi veren Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, "Alt yapı çalışmalarının başlamasını beklemeden, özellikle ilçe dışındaki hemşerilerimizin gelmesi sonucunda artan araç trafiğimizde sorun olmaması için ilçe girişimizden Kasımlar Mahallesi kısmına doğru çukur oluşan yollarımız ekiplerimizce yama yapılmaya devam ediyor. Çalışmalarımız devam edecek" dedi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Temmuz, 2025 12:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Artvin’de gençler derede horonla serinledi

Artvin’de sıcaklardan bunalan gençler, Hatila Ulusal Parkı’nda bulunan derede serinledi. Suyun keyfini horon eşliğinde çıkartan gençlerin çektiği görüntü büyük ilgi gördü.
Artvin merkeze bağlı Taşlıca köyü, Hatila Ulusal Parkı’nda yer alan Hatila Deresi’nde bir küme genç, sıcak havadan bunalarak hem serinledi hem de horon oynayarak eğlendi. Bölgeye mahsus ezgiler ve horon komutlarıyla suyun içinde horon tepen gençlerin imajları toplumsal medyada büyük ilgi gördü.
Bölgede son günlerde tesirli olan sıcak hava nedeniyle serinlemek isteyen gençler, Hatila Deresi’nin serin sularında, hem yüzdü hem de yöreye mahsus horon komutlarıyla su içinde horon oynamaya başladı.
Cep telefonlarıyla kaydedilen anlar, toplumsal medyada paylaşıldıktan kısa müddet sonra çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Gençlerin spontane horonu, izleyenleri hem güldürdü hem de Karadeniz kültürüne ve tabiatlarına olan bağlılıklarını bir sefer daha gözler önüne serdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin