Karabük Postası tarafından
17 Temmuz, 2014 08:55 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Uluslararası Öğrenci Sempozyumu Katılımcılarından Özer’e Ziyaret

ZONGULDAK Romanya’da gerçekleştirilen Uluslararası Öğrenci Sempozyumu’na katılan akademisyenler BEÜ Rektörü Mahmut Özer’i ziyaret etti. Romanya’nın başkenti Bükreş’te 16-17 Mayıs 2014 tarihlerinde IF IM CAD Uluslararası Öğrenci Sempozyumu’na katılan Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Yıldırım, BEÜ Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim elemanları Arş. Gör. Ömer Güngör, Arş. Gör. Eren Karakavuz, Arş. Gör. Ali Kemal Topaloğlu ve BEÜ Çevre Kulübü Başkanı Hasan Sevinç, Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer’e kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular. BEÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Yıldırım, kendilerine verilen destekten duydukları memnuniyeti ve teşekkürlerini dile getirirken, günün anısı olarak öğrenciler adına Prof. Dr. Mahmut Özer bir hediye takdim etti. Nazik ziyaretleri için Prof. Dr. Yıldırım ve beraberindekilere teşekkür eden Rektör Özer, akademik zeminlerde Bülent Ecevit Üniversitesi’nin temsil edilmesinin önemine inandığını ve bu organizasyonlara katılım gösteren akademisyenleri desteklemeyi sürdüreceklerini vurguladı.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Park halindeki tırların dorselerini ateşe verdiler

Karabük’te kimliği bilinmeyen kişi yahut şahıslarca yanıcı husus dökülerek ateşe verilen iki tırın dorsesinde maddi hasar oluştu.
Olay, Bayır Mahallesi Plevne Caddesi’nde meydana geldi. Park halinde bulunan iki tırın dorsesi kimliği meçhul kişi yahut şahıslarca ateşe verildi. Alevleri fark eden vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye grupları sevk edildi. Kısa müddette olay yerine gelen takımlar alevlere müdahale ederek yangını söndürdü.
Yangında tır dorseleri ziyan görürken, olay yeri inceleme takımları alanda çalışma başlattı.
Şüphelilerin evvel tır lastiklerine yanıcı ve uçucu husus sürerek yakmaya çalıştıkları, akabinde da başarılı olamayınca dorseleri ateşe verdikleri öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin