Ulus Orman İşletmesi Yangın Tedbirlerini Aldı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:25
Güneş 06:50
Öğle 13:03
İkindi 16:25
Akşam 19:06
Yatsı 20:25
İftara son --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Haziran, 2014 07:32 tarihinde yayınlandı
0
0

Ulus Orman İşletmesi Yangın Tedbirlerini Aldı

BARTIN Ulus Orman İş- letme Müdürlüğü orman yangınla- rına karşı tedbirlerini aldı. Orman İşletmesinde müdür veya müdür yardımcısı amirliğinde en az 1 iş- letme şefi ile birlikte sürekli olarak yangın için nöbet tutuluyor. Ulus Orman İşletme Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İşletme Müdürlüğünde 1 adet arazöz, 1 adet de ilk müdehale aracı ve grayder bulunmaktadır. Grayder ile kapalı olan yollarımız açılmaktadır. Arazöz ve ilk müdehale aracı ise sürekli hazır vaziyette yangın her an çıkacakmış gibi beklemektedir. Ayrıca Ulus ve Kumluca’da hazır vaziyette bekleyen yangın ihtimaline karşı nöbet tutulmaktadır. Söndürme ekiplerimiz bulunmaktadır. Her yıl Bölge Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde işletmemiz personeline yangın söndürme ile ilgili tatbikatlar yaptırılmaktadır. Ayrıca köylerde ve şehir merkezinde oturan vatandaşlara duyurular yaparak ateş yakmamaları konusunda uyarılarda bulunuyoruz. Ayrıca köylerde toplantılar yaparak halkı yangın konusunda bilinçlenmelerini sağlıyoruz” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
caycumada canakkale sehitleri duzenlenen programla anildi Bcmnq9lF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycuma’da Çanakkale şehitleri düzenlenen programla anıldı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. yıl dönümü kapsamında düzenlenen anma programı, yoğun katılım ve duygu dolu anlarla gerçekleştirildi. Program Çaycuma Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu tarafından organize edilerek şehitler bir kez daha saygıyla anıldı.

Programda yapılan konuşmalarda, 18 Mart 1915’in Türk milletinin bağımsızlık ve vatan sevgisinin en güçlü göstergelerinden biri olduğu vurgulandı. Çanakkale’de verilen mücadelenin yalnızca askeri bir zafer değil, aynı zamanda bir diriliş ve uyanışın simgesi olduğuna dikkat çekildi.

Program kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan şiir dinletileri, oratoryo gösterileri ve kısa sahne performansları izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Çanakkale Savaşı’nın zorluklarını ve kahramanlıklarını anlatan gösteriler, salonda bulunan katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı.

Etkinlik kapsamında, Çaycuma genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler de unutulmadı. Başarılı öğrencilere ödülleri, programda hazır bulunan ilçe protokolü tarafından takdim edildi.

Programa; İlçe Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkan Vekili Sezai Bilici, Garnizon Komutanı İkmal Yarbay Asım Gökçe Candaş, Cumhuriyet Başsavcısı Doğukan Orhan, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferhat Turunç, AK Parti İlçe Başkanı Birol Yiğit, CHP İlçe Başkanı Fahri Diler, MHP İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Engin Zeren, Saadet Partisi İlçe Teşkilat Başkanı Yaşar Kurtman, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Özkan Yıldırım, Veli Ceng, İlçe Özel İdare Müdürü Kemalettin Yaşar, siyasi partilerin yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, daire müdürleri, muhtarlar, gaziler, askeri erkan ile öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda kalabalık topluluk katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin