Karabük Postası tarafından
07 Kasım, 2015 07:32 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ulus Esnafı ‘Dolandırıcılık’ Konusunda Bilgilendirildi

BARTIN ’ın Ulus ilçesinde bulunan esnaflar dolandırıcılık olaylarına karşı özel olarak hazırlanan el broşürleri ile bilgilendirildi. Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde suç ve suçlularla mücadele amacıyla sürdürülen faaliyetler çerçevesinde bilgilendirme çalışmaları aralıksız olarak sürdürülüyor. Bu bağlamda Bartın’ın Ulus ilçesinde bulunan esnaflar bilgilendirildi. Bartın Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü‘nün Ulus İlçe Emniyet Amirliği ile ortaklaşa gerçekleştirdiği bilgilendirme çalışmasında esnafa örnek dolandırıcılık olayları da anlatılarak çeşitli bilgiler verildi. Özel olarak hazırlatılan 13 farklı el broşürünün de esnafa takdim edildiği bilgilendirme çalışmalarında polisler özellikle valilik adına yardım toplanıldığı şeklinde para talep eden dolandırıcıların olduğunu hatırlatarak, bu ve benzeri dolandırıcılık olayları ile karşılaşıldığında vakit kaybetmeden 155 Alo Polis ve 156 Alo Jandarma telefonlara bilgi verilmesini istediler. Bartın Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlisi polislerin benzer çalışmaların ileri ki günlerde de devam edeceği öğrenilirken, yapılan çalışmalar vatandaşların takdirini topladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Dron saldırısına uğrayan gemi, Kastamonu’dan ayrıldı

Kastamonu’nun Abana açıklarında dron saldırısına uğrayan ve İnebolu ilçesi açıklarına demirleyen gemi, tamamlanan incelemelerin ardından ardından bölgeden ayrıldı.
Kastamonu’nun Abana ilçesi açıklarında dron saldırısına maruz kaldıktan sonra güvenlik tedbirleri kapsamında İnebolu Demir Sahası’na yönlendirilen Palau bandıralı Elbus adlı petrol tankeri, 3 hafta süren denetimler ve güvenlik önlemlerinin ardından bölgeden ayrıldı.
İhtimal riskler sebebiyle yaklaşık 3 haftadır bölgede bekletilen geminin güvenliğinin sağlanmasının ardından yeniden seyrine izin verildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin