Karabük Postası tarafından
31 Mart, 2015 11:17 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ulus Belediyesi’nden Anlamlı Proje

BARTIN Ulus Belediyesi "Geleceğinizi Çöpe Atmayın" isimli geri dönüşüm kampanyasına başlattı. Ulus Belediyesi "Geleceğinizi Çöpe Atmayın" projesi kapsamında, Ulus merkezinde bulunan marketlerden kutuları çöplerden hariç olarak toplamaya başladı.Toplanan kutuları paketleyip ve sıkıştırarak depolamaya başladı. Ulus'ta bulunan kurumlara iç ünite geri dönüşüm kutuları dağıttı. Ulus Belediyesi tarafından Projeyle ilgili yapılan açıklamada, "İç ünite kutularının belirli bir takvim içerisinde işleyerek düzenli hale getirilmesinin ardından geri dönüşüm projemizi dış üniteler ile tüm ilçe merkezimize yaymış olacağız. Geri dönüşüm kutularımıza cam ürünleri hariç geri dönüşüme uygun tüm materyalleri atabilirsiniz. Mevcut projemiz içerisine dahil olmak isteyen vatandaşlarımızın belediyemiz ile temasa geçmeleri yeterlidir. Unutmayın geri dönüşüme kazandıracağımız 1 ton kağıt çocuklarımıza vereceğimiz 17 ağaca bedeldir" denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Aralık, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsunspor’dan Coulibaly açıklaması

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, uzun bir süredir takımda yer alamayan Tanguy Coulibaly’nin tekrar sakatlandığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Sezon başında Fransa Ligue 1 ekiplerinden Montpellier’den transfer edilen Fildişi Sahili asıllı Fransız kanat oyuncusu Tanguy Coulibaly, 23 Ekim’de oynanan Dinamo Kiev karşılaşmasında sakatlanmış ve o tarihten itibaren ligde 7, Avrupa’da ise 10 karşılaşmada forma giyememişti. Coulibaly’nin sahalara dönüşü için Galatasaray maçı işaret edilirken, oyuncunun bu karşılaşma ve sonrasındaki 2 maçta kadroya alınmaması kafalarda soru işareti oluşturdu. Kırmızı-beyazlı ekip, resmi sosyal medya hesabından spekülasyonlara yönelik açıklama yayımladı.
Samsunspor Kulübü’nden konu hakkında yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Tanguy Coulibaly’nin sakatlığıyla ilgili tedavi ve rehabilitasyon süreci planlandığı şekilde devam etmektedir. Oyuncumuzun mevcut sakatlığı (sol diz iç yan bağ tam kat yırtığı) için öngörülen iyileşme süresi, sakatlandığı tarih itibarıyla 8–10 hafta olarak belirlenmiştir. Sağlık ekibimizin değerlendirmeleri doğrultusunda, Tanguy Coulibaly’nin hazır olması halinde takımımızla birlikte çalışmalara başlayacaktır. Kamuoyunda yer alan, oyuncumuzun yeniden sakatlandığı yönündeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır" ifadelerine yer verildi.
Samsunspor formasıyla bu sezon 7 maçta görev alan 25 yaşındaki Tanguy Coulibaly, gol ve asist katkısı sağlayamazken,söz konusu müsabakalarda 3 sarı kart gördü.

Bizi sosyal medyadan takip edin