blank
Karabük Postası tarafından
31 Mart, 2015 11:17 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ulus Belediyesi’nden Anlamlı Proje

BARTIN Ulus Belediyesi “Geleceğinizi Çöpe Atmayın” isimli geri dönüşüm kampanyasına başlattı.
Ulus Belediyesi “Geleceğinizi Çöpe Atmayın” projesi kapsamında, Ulus merkezinde bulunan marketlerden kutuları çöplerden hariç olarak toplamaya başladı.Toplanan kutuları paketleyip ve sıkıştırarak depolamaya başladı. Ulus’ta bulunan kurumlara iç ünite geri dönüşüm kutuları dağıttı. Ulus Belediyesi tarafından Projeyle ilgili yapılan açıklamada, “İç ünite kutularının belirli bir takvim içerisinde işleyerek düzenli hale getirilmesinin ardından geri dönüşüm projemizi dış üniteler ile tüm ilçe merkezimize yaymış olacağız. Geri dönüşüm kutularımıza cam ürünleri hariç geri dönüşüme uygun tüm materyalleri atabilirsiniz. Mevcut projemiz içerisine dahil olmak isteyen vatandaşlarımızın belediyemiz ile temasa geçmeleri yeterlidir. Unutmayın geri dönüşüme kazandıracağımız 1 ton kağıt çocuklarımıza vereceğimiz 17 ağaca bedeldir” denildi.

blank
blank
Asuman Doğan tarafından
20 Ocak, 2025 14:11 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Soğuksu’da 866 Konutluk Dev Proje Başladı

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Soğuksu Mahallesi’nde yapımına başlanan 3. Etap TOKİ projesi inşaat alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bölgenin çehresini değiştirecek proje kapsamında 866 konut, 53 işyeri, cami, Kur’an Kursu, sosyal donatı alanları ve altyapı çalışmaları yer alıyor.

SOĞUKSU’DA YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin inşaat alanında ziyaret esnasında açıklamalarda bulunarak Soğuksu Mahallesi’nde yeni bir dönemin başladığını ifade etti.

AK Parti Karabük Milletvekili Keskinkılıç ise Soğuksu 3. Etap TOKİ Projesi’nin, Karabük’ün geleceği için atılan çok önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’da, proje çalışmalarının her aşamasında destek vereceklerini belirterek, Karabük’ün kentsel dönüşüm alanındaki en önemli adımlarından biri olduğunu söyledi.

Projenin AK Parti’nin insan odaklı siyaset anlayışının bir yansıması olduğunu ifade eden AK Parti Karabük İl Başkanı Salt’ta Türkiye Yüzyılı vizyonları doğrultusunda Karabük’ü geliştirmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

TOKİ tarafından yapılan Soğuksu 3. Etap projesi, modern yaşam alanları ve sosyal imkanlarıyla Karabük’te önemli bir değişim başlatacak. 866 adet 2+1 ve 3+1 konut, işyerleri, cami, çocuk parkları ve diğer sosyal donatılarla bölgenin en önemli yaşam merkezlerinden biri olması hedefleniyor.

blank

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.