BARTIN ‘ın Ulus ilçesi yeniden yatırım atağına kalktı. İlçe adeta tekrar yenileniyor. Belediye başkanı Hasan Hüseyin Uzun ise çalışmaları yerinde takip ediyor. Samat ve Kaldırım Mahallesi Eski Afet Evleri mevkide bulunan kavşak düzenlemeleri karayolları ve belediye ekiplerince yapılıyor. Samat Mahallesindeki kavşakta uzatma ve düzenleme yapıldığını ifade eden başkan Hüseyin Uzun, “Eski Afet Evleri mevkideki kavşak bölümünde ise ilçe merkezinden gelen yolun sokak arasına girmeden ara yol ile kavşağa bağlanması ve kavşağında buna göre şekillendirmesi yapılacak. Ardından kavşaklarda çimlendirme yapılacak. Belediyenin bütçesi kısıtlı olmasına rağmen halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. Başkan Uzun çalışmaları ise yerinde takip ediyor. Ekipler ile bilgi alışverişinde bulunan Hüseyin Uzun işçiler ile yakından ilgileniyor.


Ulus Atağa Kalktı
Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”
SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.
Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.


