Ukrayna’dan Irak’a kömür taşıyan tır alev alev yandı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
ukraynadan iraka komur tasiyan tir alev alev yandi gpHrXXJX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Ocak, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Ukrayna’dan Irak’a kömür taşıyan tır alev alev yandı

Ukrayna’dan Irak’a kömür taşıyan tır, TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli girişinde alev alev yandı.

Yangın, TEM Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli Ankara istikameti girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Ukrayna’dan Irak’a kömür taşıyan Zafer P. idaresindeki 27 AFE 699 plakalı kömür yüklü tırın, dorse ile kabinin ortasındaki temas kabloları alev aldı. Kısa müddette hem tırın kabinini hem de dorseyi alevler sardı. Durum 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, otoyol jandarması ve karayolları takımları sevk edildi. İtfaiye takımları tarafından yangına müdahale edildi. Alev alev yanan tırın kabini küle döndü. Grupların kömür yüklü dorsede soğutma çalışmaları devam ediyor. Jandarma takımları ve karayolları takımları tarafından trafik denetimli olarak tek şeritten sağlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda kayip oral sengunun cesedi 85 kilometre uzakta rizede bulundu Olr9pQq9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da kayıp Oral Şengün’ün cesedi 85 kilometre uzakta Rize’de bulundu

Rize’nin Pazar ilçesi Güzelyalı Mahallesi kıyı şeridinde kayalıklar arasında bulunan erkek cesedinin, Trabzon’un Araklı ilçesinde 13 Nisan’dan bu yana kayıp olarak aranan Oral Şengün’e ait olduğu belirlendi.

Trabzon’un Araklı ilçesinde kaybolan Oral Şengün’den (27) uzun süre haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarında, emniyet birimlerince yapılan kamera incelemeleri ve teknik analizler sonucunda cep telefonu sinyalinin son olarak Konakönü mevkiinde tespit edildiği belirlenmişti. Bunun üzerine bölgede yürütülen çalışmalar genişletilerek sahil hattına kaydırılmış, aramalara jandarma, sahil güvenlik, AFAD ve dalgıç polis ekipleri ile drone destekli hava unsurları da katılmıştı.

Saha çalışmalarının sürdüğü süreçte Rize kıyılarında kayalıklar arasında bulunan ceset için yapılan incelemelerde kimlik tespiti netleşti. Adli tıp süreci ve resmi değerlendirmeler sonucunda bulunan kişinin Oral Şengün olduğu kesinleşti.

Şengün’ün kaybolduğu nokta ile cesedin bulunduğu kıyı şeridi arasında yaklaşık 85 kilometrelik mesafe olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Ölüm nedenine ilişkin kesin bulguların adli tıp raporuyla ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin