Ukrayna’dan Irak’a kömür taşıyan tır alev alev yandı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
ukraynadan iraka komur tasiyan tir alev alev yandi gpHrXXJX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Ocak, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Ukrayna’dan Irak’a kömür taşıyan tır alev alev yandı

Ukrayna’dan Irak’a kömür taşıyan tır, TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli girişinde alev alev yandı.

Yangın, TEM Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli Ankara istikameti girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Ukrayna’dan Irak’a kömür taşıyan Zafer P. idaresindeki 27 AFE 699 plakalı kömür yüklü tırın, dorse ile kabinin ortasındaki temas kabloları alev aldı. Kısa müddette hem tırın kabinini hem de dorseyi alevler sardı. Durum 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, otoyol jandarması ve karayolları takımları sevk edildi. İtfaiye takımları tarafından yangına müdahale edildi. Alev alev yanan tırın kabini küle döndü. Grupların kömür yüklü dorsede soğutma çalışmaları devam ediyor. Jandarma takımları ve karayolları takımları tarafından trafik denetimli olarak tek şeritten sağlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
4 2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 15:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Minik Aybars gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

 Karabük’te dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 yaşındaki Aybars Pehlivanoğlu, düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Annesiyle marketten çıktıktan sonra elinden kurtularak yola fırlayan ve servis aracının çarpması sonucu yaşamını yitiren minik Aybars için 5000 Evler Yeni Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

Gözyaşlarının sel olduğu törende acılı baba Hakan Pehlivanoğlu güçlükle ayakta durabildi. Cenaze törenine Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Kılınan cenaze namazının ardından 3 yaşındaki Aybars Pehlivanoğlu, Beşbinevler Aile Mezarlığı’nda toprağa verildi. Minik Aybars’ın cenazesinde yaşanan acı, törene katılanların yüreğini burktu.

Bizi sosyal medyadan takip edin