Reklam
Reklam

UEFA Avrupa Ligi: Panathinaikos: 0 – Samsunspor: 0 (İlk yarı)

uefa avrupa ligi panathinaikos 0 samsunspor 0 ilk yari
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ağustos, 2025 08:37 tarihinde yayınlandı
0

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Çeşidi birinci maçında Samsunspor, deplasmanda Yunanistan grubu Panathinaikos ile karşı karşıya geliyor. Çabanın birinci yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

5. dakikada Swiderski’nin soldan ortasında Bakasetas’ın vole vuruşunda savunma topu kornere çeldi.

22. dakikada Swiderski’nin ceza alanı sol çaprazından sert şutunda top defansa çarpıp direğin sağından az farkla auta çıktı.

28. dakikada Tete’nin ortasına kaleci Okan’dan seken topu ceza alanında tamamlayan Touba’nın şutunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.

37. dakikada Zeki’nin sağdan ortasında Dimata’nın şutu filelerle buluştu. VAR incelemesi sonucu ofsayt gerekçesiyle gol iptal edildi.

39. dakikada sağ kanattan Zeki’nin kullandığı hür vuruşa düzgün yükselen Makoumbou’nun baş vuruşunda top az farkla direğin sağından dışarı çıktı.

43. dakikada Zeki’nin sağ çaprazdan kullandığı özgür vuruşta top az farkla auta gitti.

Hakemler: Juan Munuera, Diego Barbero, Miguel Martinez

Panathinaikos: Bartlomiej Dragowski, Giannis Kotsiras, Palmer-Brown, Ahmed Touba, Giorgos Kiriakopoulos, Pedro Chirivella, Gnezda Cerin, Anastasios Bakasetas, Facundo Pellistri, Mateus Tete, Karol Swiderski

Yedekler: Alban Lafont, Kostas Kotsaris, Davide Calabria, Manolis Siopis, Sverrir Ingason, Filip Mladenovic, Elton Fikaj, Daniel Mancini, Adriano Bregou, Fotis Ioannidis, Anass Zaroury, Alexander Jeremejeff

Teknik Yönetici: Rui Vitoria

Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Lubo Satka, Rick van Drongelen, Logi Tomasson, Celil Yüksel, Antoine Makoumbou, Emre Kılınç, Nany Dimata, Marius Mouandilmadji

Yedekler: Albert Posiadala, Efe Törüz, Toni Borevkovic, Soner Gönül, Yunus Çift, Bedirhan Çetin, Joe Mendes, Arbnor Muja, Soner Aydoğdu, Polat Yaldır,

Teknik Yönetici: Thomas Reis

Sarı kartlar: Rui Vitoria (Teknik Direktör) (Panathinaikos), Celil (Samsunspor)

Bizi sosyal medyadan takip edin

KBÜ İİBF mezunlarını geleceğe uğurladı

KBU IIBF mezunlarini gelecege ugurladi
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
17 Haziran, 2026 14:53 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük Üniversitesi (KBÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF), 2024-2025 Akademik Yılı mezunlarını düzenlenen törenle geleceğe uğurladı. Mezuniyet programında insani değerler, toplumsal sorumluluk ve uluslararası dostluk mesajları ön plana çıktı.

Karabük Üniversitesi’nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Çepni, İİBF Dekanı Prof. Dr. Ersin Müezzinoğlu, akademik ve idari personel, öğrenciler ile aileleri katıldı.

Törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Çepni, Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın selamlarını mezunlara ileterek üniversite yıllarının emek, fedakârlık ve unutulmaz anılarla dolu bir süreç olduğunu söyledi. Mezunların başarısında ailelerin, akademisyenlerin ve üniversite çalışanlarının önemli payı bulunduğunu belirten Çepni, öğrencilerin çağın gerekliliklerine uygun bir eğitim alabilmeleri için üniversitenin tüm imkânlarıyla çalıştığını ifade etti.

Mezunlara tavsiyelerde bulunan Çepni, mesleki başarının yanı sıra insani değerlerin önemine dikkat çekerek, “Çok iyi birer diplomat, kaymakam ya da iktisatçı olabilirsiniz. Ancak her şeyden önce iyi insan olun. Edindiğiniz bilgi ve tecrübeleri ülkemizin ve insanlığın yararına kullanın.” dedi.

“ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER DOSTLUK KÖPRÜLERİ KURACAK”

İİBF Dekanı Prof. Dr. Ersin Müezzinoğlu ise Karabük Üniversitesinin araştırma üniversitesi olma hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Kalite odaklı yaklaşımın kurumsal kültürün önemli bir parçası haline geldiğini ifade eden Müezzinoğlu, fakültenin de bu vizyona katkı sunmaya devam edeceğini söyledi.

Akademik ve idari personelin öğrencilerin yetişmesinde büyük emeği bulunduğunu vurgulayan Müezzinoğlu, ailelerin de eğitim sürecindeki desteklerinin önemine değindi. Uluslararası öğrencilerin ülkeleriyle Türkiye arasında güçlü bağlar kuracağına işaret eden Müezzinoğlu, “Uluslararası öğrencilerimiz ülkeleriyle Türkiye arasında dostluk köprüleri kuracak, kültür elçilerimiz ve adeta fahri vatandaşlarımız olacaklardır. Gelecekte küresel barışa ve insani dayanışmaya önemli katkılar sunacaklarına inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin