Reklam
Reklam
uc tekerlekli motosiklet dengesi kaybolunca devrildi kaza ani kamerada 6zyeV5sX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Kasım, 2025 12:00 tarihinde yayınlandı
0

Üç tekerlekli motosiklet dengesi kaybolunca devrildi: Kaza anı kamerada

Amasya’da geri geri giden üç tekerlekli motosiklet istikrarı kaybolunca devrildi. Motosikletteki 3 kişinin baht yapıtı hafif sıyrıklarla atlattığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye nazaran, Amasya’nın Gümüşhacıköy ilçesinde yaşayan 71 yaşındaki Satılmış Kaya, kızının konutuna yaptığı ziyaretin akabinde eşi ve genç kızıyla birlikte yeni satın aldığı üç tekerlekli elektrikli motosiklete bindi. Geri geri giden motosiklet istikrarı kaybolunca devrildi. Kabindeki şoför ve eşiyle, motosikletin kasasındaki genç kız bir anda neye uğradıklarını şaşırdı. Konuklarını yolcu ederken önünde kaza yaşanan Münevver Karakuş da yan devrilen motosikleti tutmaya çalıştı. Yere düşen genç kız ve kabindeki anne ile babasının yardımına etraftan yetişenler koştu. Vefatla burun buruna gelen genç kızın paniğe kapıldığı anlar ile içeriden çıkartılan anne ve babasının manzaraları güvenlik kamerasına yansıdı.

Kayınpederinin üç tekerlekli elektrikli motosikleti yeni satın aldığını belirten mesken sahibi Serkan Karakuş, “Motosiklet geri geri çıkarken devrildi. Çok şükür kazayı hafif sıyrıklarla atlatmışlar. Eşim ve çocuklarım yardım etmiş” dedi.

“Motosikletlerin ne kadar tehlikeli olduğunu göstermek hedefiyle imgeleri paylaştım”

Kaza sırasında konutta bulunmadığını anlatan Karakuş, “Görüntüleri güvenlik kamerasından izledim. Elektrikli motosikletlerin ne kadar tehlikeli olduğunu göstermek hedefiyle imajları paylaştım. Günümüzde bunları yaşlı beşerler daha çok kullandığı için dikkat çekmek istedim” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplida saganak ulasimi felc etti iEHq3uVt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Alaplı’da sağanak ulaşımı felç etti

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde etkili olan sağanak yağış, Zonguldak-İstanbul kara yolunda ulaşımı olumsuz etkiledi.

Sabah saatlerinde başlayan ve giderek şiddetini artıran yağış sonrası, özellikle duble yol köprü güzergâhında su birikintileri oluştu. Yolda ilerlemekte zorlanan sürücüler nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına gelirken, bazı araçlar suyla kaplanan bölgede mahsur kaldı.

Sağanak yağışın etkisiyle Alaplı-Akçakoca istikametindeki kara yolunun bazı bölümleri kısa sürede sular altında kaldı. Araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekerken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Alaplı İtfaiye ekipleri, yolda güvenlik önlemleri alarak su tahliye çalışması başlattı. Ekiplerin, yolun yeniden güvenli şekilde ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin