Türkiye şampiyonu Şeyma Keskin’e memleketinde coşkulu karşılama - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
turkiye sampiyonu seyma keskine memleketinde coskulu karsilama 8WZRXCJQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 12:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Türkiye şampiyonu Şeyma Keskin’e memleketinde coşkulu karşılama

Kocaeli’de düzenlenen Karate Çocuklar Türkiye Şampiyonası’nda 44 kilogram kategorisinde Türkiye birincisi olan 14 yaşındaki Şeyma Keskin, memleketi Artvin’in Yusufeli ilçesinde büyük bir coşkuyla karşılandı.

Türkiye şampiyonluğu sonrası Yusufeli’ne dönen Şeyma Keskin için ilçe girişinde karşılama merasimi düzenlendi. Genç sportmen, çiçek ve alkışlarla karşıladı. Duygusal anların yaşandığı merasimde Şeyma Keskin gözyaşlarına hakim olamadı.

Antrenörü Serdar Bingöl burada yaptığı konuşmada, “İlçemizde karate pek bilinmiyordu. Bu muvaffakiyetle birlikte artık herkes hem Şeyma’yı hem de karate sporunu tanıyor. Yusufeli’nden Avrupa ve dünya şampiyonluklarının da çıkacağına inanıyoruz” dedi.

Genç sportmen Şeyma Keskin, karşılama merasiminde konuşma yaparken göz yaşlarına hakim olamayınca, Antrenörü Serdar Bingöl, “Kızımız dışarıdan bakıldığında bir prenses üzere görünüyor, fakat alanda epey sert ve mücadeleci. Kalbi yumuşak fakat çabası güçlü” tabirlerini kullandı.

Karşılamanın akabinde Şeyma Keskin ve beraberindeki takım, konvoy eşliğinde ilçeye geçerek Yusufeli Belediye Başkanı Barış Demirci’yi ziyaret etti. Lider Demirci, genç sporcuyu tebrik ederek muvaffakiyetlerinin devamını diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
belediye personelinin buldugu 175 gram altin sahibine teslim edildi yQ3p5DaU
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Belediye personelinin bulduğu 17,5 gram altın sahibine teslim edildi

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde belediye temizlik personelinin çalışırken yerde bulduğu 17,5 gram gelen altın, sahibine teslim edildi.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde, Belediye bünyesinde temizlik personeli olarak görev yapan Şaban Zorba, çalıştığı sırada yerde 17,5 gram gelen altın buldu. Zorba, bulduğu altını Tosya Belediyesi’ne getirerek teslim etti. Tosya Belediyesi tarafından yapılan araştırma sonrasında altının Erol Ataş isimli vatandaşa ait olduğu belirlendi. Tosya Belediyesine davet edilen Aktaş’a, kaybettiği altın teslim edildi.

Belediye personeline duyarlılığı için teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükacar, “Şaban Zorba’nın gösterdiği bu örnek davranış, hem insanlık adına hem de belediyemiz adına bizleri gururlandırmıştır. Emanete sahip çıkmanın ve dürüstlüğün en güzel örneklerinden birini sergileyen personelimiz, sergilediği bu duyarlılıkla hepimize örnek olmuştur. Bulunan altın sahibi Sayın Erol Aktaş’a teslim edilmiştir. Personelimiz Şaban Zorba’yı duyarlı ve örnek davranışından dolayı gönülden tebrik ediyor, Erol Aktaş’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi. .

Bizi sosyal medyadan takip edin