Kocaeli’de düzenlenen Karate Çocuklar Türkiye Şampiyonası’nda 44 kilogram kategorisinde Türkiye birincisi olan 14 yaşındaki Şeyma Keskin, memleketi Artvin’in Yusufeli ilçesinde büyük bir coşkuyla karşılandı.
Türkiye şampiyonluğu sonrası Yusufeli’ne dönen Şeyma Keskin için ilçe girişinde karşılama merasimi düzenlendi. Genç sportmen, çiçek ve alkışlarla karşıladı. Duygusal anların yaşandığı merasimde Şeyma Keskin gözyaşlarına hakim olamadı.
Antrenörü Serdar Bingöl burada yaptığı konuşmada, “İlçemizde karate pek bilinmiyordu. Bu muvaffakiyetle birlikte artık herkes hem Şeyma’yı hem de karate sporunu tanıyor. Yusufeli’nden Avrupa ve dünya şampiyonluklarının da çıkacağına inanıyoruz” dedi.
Genç sportmen Şeyma Keskin, karşılama merasiminde konuşma yaparken göz yaşlarına hakim olamayınca, Antrenörü Serdar Bingöl, “Kızımız dışarıdan bakıldığında bir prenses üzere görünüyor, fakat alanda epey sert ve mücadeleci. Kalbi yumuşak fakat çabası güçlü” tabirlerini kullandı.
Karşılamanın akabinde Şeyma Keskin ve beraberindeki takım, konvoy eşliğinde ilçeye geçerek Yusufeli Belediye Başkanı Barış Demirci’yi ziyaret etti. Lider Demirci, genç sporcuyu tebrik ederek muvaffakiyetlerinin devamını diledi.


0
Türkiye şampiyonu Şeyma Keskin’e memleketinde coşkulu karşılama
0
0
Çorum FK play-off maçı hazırlığını tamamladı
Çorum FK, Trendyol 1. Lig play-off 1. tur mücadelesinde konuk edeceği Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını tamamladı.
Trendyol 1. Lig’de normal sezonu 4. sırada tamamlayan Çorum FK, Süper Lig hedefi için play-off 1. tur mücadelesinde 7. basamaktaki Ankara Keçiörengücü’nü konuk edecek. Çorum FK, Teknik Direktör Uğur Uçar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ile hazırlıklarını tamamladı.
Yarın oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

