Reklam
Reklam

Tunç, memleketi Bartın’ın gururu oldu

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Haziran, 2023 13:36 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Bartın Milletvekili, Adalet Komisyonu Başkanlığı ve AK Parti Grup Başkanvekili olarak görevlerde bulunan Yılmaz Tunç’un Adalet Bakanı olarak görev alması memleketi Bartın’da sevinçle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeni kabinede Adalet Bakanı olarak görevlendirilen Yılmaz Tunç, 1971’de Bartın’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Yılmaz Tunç, 1998-2001 yılları arasında Fazilet Partisi Pendik İlçe Başkan Yardımcılığı, 1999-2004 yılları arasında İstanbul Pendik Belediye Meclis Üyeliği, 2001-2007 yılları arasında AK Parti Pendik Kurucu İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. Asıl mesleği avukatlık olan Tunç, 23., 24., 25., 26. ve 27. Dönemlerde AK Parti Bartın Milletvekili olarak TBMM’de görev aldı. TBMM Adalet Komisyonu Başkanlığı görevinde de bulunan ve son dönemde AK Parti Grup Başkanvekili olarak görev yapan Yılmaz Tunç’un Adalet Bakanı olarak atanması memleketi Bartın’da büyük sevinçle karşılandı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kozlu’da şehit babaları unutulmadı

kozluda sehit babalari unutulmadi meQY5QUk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Babalar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sacide Kilci ve kurum personelleri, ilçede ikamet eden şehit babalarını evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen ekipler, devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha vurguladı.

Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, şehit babalarına çeşitli hediyeler takdim edilirken, ailelerin talep ve görüşleri de dinlendi.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin