Reklam
Reklam

TÜİK Personeline ‘MOBBİNG’ Eğitimi Verildi

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Mayıs, 2014 11:21 tarihinde yayınlandı
0

KASTAMONU Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kastamonu Bölge Müdürlüğü personeline yönelik “Mobbing” konulu eğitim verildi. TÜİK Kastamonu Bölge Müdürlüğü’nde görev yapan 36 personelin katıldığı eğitimde, Kastamonu Halk Sağlığı Müdürlüğü’nde görevli Psikolog Gülnur Pilavoğlu tarafından “İş Hayatında Mobbing”, “Mevzuatta Mobbingin Yeri” ve “Mobbinge Maruz Kalan Çalışanların İzlemesi Gereken Yollar ile Yaşanmış Örnek Durumlar” konularında bilgi verdi. Daha sonra Pilavoğlu, TÜİK personelinin sorularını cevaplandırdı. Eğitimin ardından TÜİK Kastamonu Bölge Müdürü Sevgi Altınbaş, kurum çalışanlarına verdiği eğitimler sebebiyle Psikolog Gülnur Pilavoğlu’na teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Jandarma teşkilatının 187. yılı Karabük’te kutlandı

jandarma teskilatinin 187 yili karabukte kutlandi yThVPwQK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük’te, Jandarma Genel Komutanlığının 187. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Kutlama programı kapsamında Yenişehir Atatürk Anıtı’nda tören gerçekleştirildi. Törende anıta çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Programda günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılarak Jandarma Teşkilatının ülkenin huzur ve güvenliği için üstlendiği görevlerin önemine vurgu yapıldı.

Anıttaki programın ardından etkinlikler Kemal Güneş Caddesinde devam etti. Burada Karabük İl Jandarma Komutanlığı tarafından tanıtım standı açıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği stantta jandarmanın kullandığı ekipmanlar ve yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin