Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Haziran, 2019 13:52 tarihinde yayınlandı
0

TÜİK Mayıs ayı konut satışlarını açıkladı 

Karabük’te konut satışı 2018 yılının Mayıs ayında 393 olurken, 2019 yılının Mayıs ayında 64  azalarak 329 oldu

Türkiye İstatistik Kurumu Zonguldak Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Karabük’te 2019 yılının Mayıs ayında 329 konut satışı yapılırken, 2018 yılının aynı döneminde ise konut satışı 393 olarak gerçekleşmişti.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü, 2019 yılı Mayıs ayına ait konut satış istatistiklerini açıkladı.
Açıklanan rakamlara göre, Karabük’te Mayıs ayında 329 konut satıldı. Mayıs ayında satılan 329 konuttan 123’ü ilk satış, 206’si ise ikinci el satışı olarak gerçekleştirildi. Ocak -Mayıs 2019 dönemini kaplayan ilk 5 ayda ise bin 336 konut satışı gerçekleşirken, bunun 439’u ilk satış, 897’si ise ikinci el satış olarak gerçekleşti.
Bartın’da ise 2019 yılı Mayıs ayında 153 konut satıldı. Mayıs ayında satılan 153 konuttan 72’si ilk satış, 81’i ise ikinci el satışı olarak gerçekleştirildi. Zonguldak’ta ise 2019 yılı Mayıs ayında satılan 297 konuttan 127’si ilk satış, 170’i ise ikinci el satışı olarak gerçekleştirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
0123
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 09:45 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te kekik toplarken kurtlarla karşılaştı

Karabük’te kekik toplamak için Bulak Kanyonu’na giden vatandaş, yamaçta dolaşan 3 kurdu cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

Bulak Kanyonu’nda gezintiye çıkan vatandaş, kanyonun dik yamacında hareketlilik fark etti. Çalılar ve çam ağaçları arasında dolaşan 3 kurdu gören vatandaş, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Görüntülerde, kayalık ve sık bitki örtüsüyle kaplı yamaçta ilerleyen kurtların bir süre çevreyi gözlemlediği görüldü. Bölgede dolaşan kurtlar, daha sonra dik araziden tırmanarak ormanlık alanda gözden kayboldu.

Kurtların yerleşim yerine yakın noktada görüntülenmesi, bölgedeki yaban hayatı hareketliliğini ortaya koydu.

Bizi sosyal medyadan takip edin