Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şubesinin 22. Olağan Genel Kurulu 17 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 10.00’da Tüccarlar Kooperatifinde yapılacak.
Mevcut Başkan Celal Bulut ile Ersoy Yılmaz’ın yarışacağı kongreye, Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün başta olmak üzere çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor.
Kongreye tüm emeklileri davet eden Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut; “9 yıl evvel bu göreve geldim. Güzel şeyler yaptık. Bu oturduğumuz yerin mülkünü alarak derneğe kazandırdık. Üyelerimizin yaşamını kolaylaştırmak için çeşitli yerlerde indirimler yaptık. Türkiye’de birçok ilkleri yaptık. Çanakkale gezisi, emekliler diksin torunları yesin fidan kampanyası, kumanya dağıtımı, emekli hatıra ormanı, mevlitler.
2015 yılında başlattığımız bizim hayırlı proje dediğimiz evi olmayan emeklilerimize TOKİ vasıtasıyla ev yaptırma projesi. İlk etabı olan Kirkille 426 ev hak sahiplerini buldu ve Nisan ayında inşallah evlerine oturacaklar. İkinci etabımız olan Belen Mahallesinde 1144 konutun ihalesi bitti. Şantiyesi kuruldu, kura çekilişi yapılacaktır. 9 yıl evvelki heyecan ve arzu ile yine sizlere hizmet etmek istiyorum. 17 Şubat Cumartesi günü saat 10.00’da Tüccarlar Kooperatifinde yapılacak olan 22. kongremizde sizin hizmetinize ve dualarınıza talibim. Yapacak daha çok işimiz var. Allah yar ve yardımcımız olsun. Desteklerinizi bekliyorum” dedi.



