Karabük Postası tarafından
16 Mayıs, 2023 11:55 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

TTK çalışanları yıllar sonra buluştu

Zonguldak'ta 1970'li yıllarda TTK Üzülmez Müessesinde Elektromekanik servisinde çalışan mesai arkadaşları 50 sene sonra bir araya geldi. Maden Mühendisleri Odası kahvaltıda bir araya gelen çalışma arkadaşları birbiriyle sohbet ederek eski günleri hatırladı. Düzenlenen etkinliği değerlendiren Fikret Zaman, "1970 yıllarda TTK Üzülmez, elektro mekanikler. Birlikte çalıştığımız arkadaşlar yıllar sonra tabii hepsi emekli şu anda. Ben de emekliyim. Ancak bugüne fırsat oldu. 50 yıl sonrasına denk geldi. Ulaşabildiğimiz arkadaşlarımızı çağırdık. Birçok arkadaşımız rahmetli oldu. Birçok arkadaşımız şu anda hastanede ulaşabildiğimiz arkadaşlarla bugün böyle bir kahvaltı düzenledik. Yan yana geldik. Bundan sonra da bu etkinliği düzenlemeye çalışacağız" ifadelerine yer verdi. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da yılkı atları D-100’e indi: Orta refüjde otladılar

Bolu’da doğal yaşam alanlarından inen yılkı atları, uluslararası geçiş güzergahı olan D-100 kara yolunda görüntülendi. Paşaköy Mahallesi mevkiinde yolun orta refüjüne çıkan atlar, akan trafiğe aldırış etmeden otladı.
Olay, öğle saatlerinde D-100 kara yolunun Paşaköy Mahallesi kesiminde meydana geldi. Şehir merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki At Yaylası bölgesinde yaşayan yılkı atları, kente kadar indi. Araç trafiğinin yoğun olduğu D-100 kara yoluna çıkan atlar, sürücülerin ilginç bakışları arasında yolun ortasındaki refüje geçti.
Refüjdeki çimleri yiyerek karınlarını doyuran atlar, zaman zaman yola yaklaşarak trafikte tehlike oluşturdu. Güzergahı kullanan sürücüler, atlara çarpmamak için hızlarını düşürerek kontrollü şekilde ilerledi. Bir süre orta refüjde otlayan atlar, daha sonra bölgeden uzaklaşarak gözden kayboldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin