Karabük Postası tarafından
04 Ağustos, 2014 15:04 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

TSD’den İhtiyaç Sahiplerine Tekerlekli Sandalye

Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şube Başkanı Muhittin Yılmaz, ihtiyaç sahibi 18 engelli vatandaşa Tekerlekli sandalye dağıtacaklarını söyledi. Bugün saat 17.00’de Dernek binası önünde Tekerlekli Sandalye Dağıtım Töreni düzenleneceğini ifade eden Başkan Muhittin Yılmaz, Tekerlekli sandalyeleri Yalova ve Gebze’den üç tane hayırsever vatandaşın gönderdiğini belirterek, sandalyelerin gönderilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Derneğin diğer faaliyetleri hakkında da bilgi veren Başkan Muhittin Yılmaz, Dernek bünyesinde hayır çarşısı kurduklarını ve bu çarşıya hayırseverler tarafından bağışlanan malzemeleri yine ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını belirtti. Dernek olarak önümüzdeki günlerde ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımı yapacakları söyleyen Başkan Muhittin Yılmaz, herkesin birer engelli adayı olduğunu hatırlatarak, vatandaşların engellilere sahip çıkmasını istedi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Temmuz, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Seyir halindeki Tofaş otomobil alev topuna döndü

Düzce’de seyir halindeki araba bir anda alev aldı. Alev topuna dönen arabadaki yangın itfaiye gruplarının çalışması ile söndürüldü.
Yangın Beyciler Mahallesi 1752. Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran Konuralp istikametinden Düzce istikametine seyir halinde olan şoförü ve plakası öğrenilemeyen Tofaş arabadan belirlenemeyen bir sebeple alevler yükseldi. Şoförü arabası terk ederken, araç kısa mühlet içerisinde alev topuna döndü. Etraftakilerin ihbarı ile bölgeye ulaşan Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü takımları alev topuna dönen arabadaki yangını söndürerek denetim altına aldı. Araba kullanılamaz hale geldi. Husus ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin