Reklam
Reklam
55014 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2024 10:34 tarihinde yayınlandı
0

Trendyol Süper Lig’de 35. hafta heyecanı

Trendyol Süper Lig’de 35. hafta yarın oynanacak MKE Ankaragücü-Alanyaspor ve Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçlarıyla başlayacak.

Trendyol Süper Lig’de 35. hafta heyecanı yarın, 4 Mayıs Cumartesi, 5 Mayıs Pazar ve 6 Mayıs Pazartesi günü oynanacak maçlarla yaşanacak. Haftanın açılış müsabakaları yarın saat 20.00’de MKE Ankaragücü – Alanyaspor ve Beşiktaş – Çaykur Rizespor arasında oynanacak. Lider Galatasaray, pazar günü saat 19.00’da evinde Sivasspor ile karşılaşacak. Fenerbahçe ise pazartesi günü saat 20.00’de Konyaspor’a konuk olacak.

Süper Lig’de 35. haftanın programı şöyle:

Yarın

20.00 MKE Ankaragücü – Alanyaspor

20.00 Beşiktaş – Çaykur Rizespor

4 Mayıs Cumartesi

16.00 İstanbulspor – Adana Demirspor

19.00 Kayserispor – Fatih Karagümrük

19.00 Samsunspor – Trabzonspor

5 Mayıs Pazar

16.00 Başakşehir – Kasımpaşa

19.00 Galatasaray – Sivasspor

19.00 Gaziantep FK – Hatayspor

6 Mayıs Pazartesi

20.00 Antalyaspor – Pendikspor

20.00 Konyaspor – Fenerbahçe

(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
ozgur ozel ne bolunmenin ne kavganin pesindeyiz exTV6Njw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”

CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.

Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.

Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.

Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin