Reklam
Reklam
trendyol super lig trabzonspor 1 besiktas 1 mac sonucu 1XXhCtY4 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Eylül, 2024 04:52 tarihinde yayınlandı
0

Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 1 – Beşiktaş: 1 (Maç sonucu)

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Trabzonspor evinde karşılaştığı Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı.

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

60. dakikada Masuaku’nun yerden pasında ceza sahası içinde Rafa Silva’nın vuruşunda kaleci Uğurcan Çakır, iki hamlede meşin yuvarlağı kontrol etti.

74. dakikada Masuaku’nun ceza sahası dışı sol çaprazdan vuruşunda meşin yuvarlak dışarı gitti.

90. dakikada sağ çaprazdan Muçi’nin vuruşunda kaleci Uğurcan Çakır meşin yuvarlağı kornere çeldi.

90+5. dakikada Muçi’nin uzak mesafeden vuruşunda kaleci Uğurcan Çakır meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti.

Hakemler: Ali Şansalan, Serkan Olguncan, Mustafa Savranlar

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Malheiro, Savic, Denswill, Eren Elmalı (Arif Boşluk dk. 90+4), Mendy, Okay Yokuşlu, Bardhi (Cihan Çanak dk. 46), Vısca, Orsic (Draguş dk. 46, Lundstram dk. 90+4), Banza (Muhammed Cham dk. 79) (Ozan Tufan dk. 90)

Yedekler: Muhammet Taha Tepe, Serdar Saatçı, Batahov, Poyraz Efe Yıldırım

Teknik Direktör: Şenol Güneş

Beşiktaş: Mert Günok, Svensson (Onur Bulut dk. 79), Paulista, Udoukhai, Masuaku, Musrati (Muçi dk. 67), Fernades (Salih Uçan dk. 88), Joao Mario, Rafa Silva, Rashica (Semih Kılıçsoy dk. 67), Immobile (Mustafa Hekimoğlu dk. 79)

Yedekler: Ersin Destanoğlu, Tayyip Sanuç, Zaynutdinov, Emirhan Topçu, Onana

Teknik Direktör: Giovanni Van Bronckhorst

Goller: Okay (dk. 17) (Trabzonspor), Fernandes (dk. 40) (Beşiktaş)

Kırmızı kart: Visca (dk. 12)

Sarı kartlar: Masuaku, Musrati, Mert Günok (Beşiktaş), Enis Bardhi, Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumun sakli cenneti yesil gol dogaseverlerin gozdesi oldu lX5YJRQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’un ’saklı cenneti’ Yeşil Göl doğaseverlerin gözdesi oldu

Çorum’un Laçin ilçesinde “saklı cennet” olarak nitelendirilen Yeşil Göl, doğal güzellikleriyle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Çorum’un Laçin ilçesinde bulunan Yeşil Göl, suyunun rengi ve çevresini saran ağaçlarla mest ediyor. Sahip olduğu eşsiz doğal güzelliği ve zengin bitki örtüsüyle dikkat çeken göl, aynı zamanda çok sayıda balık türüne de ev sahipliği yapıyor. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşların uğrak noktası haline gelen bölgede, ziyaretçiler göl kenarında piknik yapmanın keyfini çıkarırken, orman içerisindeki patika yollarda yürüyüş yaparak doğayı keşfetme imkanı buluyor. Bölgede macera tutkunları için ATV turları gibi etkinlikler düzenleniyor. Yılın her mevsimi doğaseverlerin olan bölgeye havaların ısınmasıyla birlikte ilgi arttı.

“Buranın havası çok güzel”

Arkadaşlarıyla birlikte bölgeye gezmeye gelen Mehmet Karakurt, “Köpeğimizi gezdirmeye geldik. 2-3 hafta önce özellikle su seviyesi çok aşağıdaydı. Ama son yağışlarla birlikte yükselmiş durumda. Sadece burası değil, diğer barajlarımız da aynı şekilde. Buranın havası çok güzel” dedi.

“Çok hoşumuza gitti”

Ailesiyle birlikte piknik yapmak için bölgeye gelen Arif Işık da, “Niyetimiz Oğuzlar ilçesine gitmekti ama ağabeyim burayı önerdi. Biz de görmeye geldik ve geldiğimizde de çok memnun kaldık. İleride bulunan şelaleyi gezdik. Çok hoşumuza gitti” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin