Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ocak, 2024 12:36 tarihinde yayınlandı
0

Trendyol 1. Lig: Giresunspor: 0 – Çorum FK: 3

Trendyol 1. Lig’in 19. haftasında Giresunspor, sahasında Çorum Futbol Kulübü’ne 3-0 mağlup oldu.

Maçtan Dakikalar:

17. dakikada ceza sahası içinde Geraldo’nun sağ kanata pasında topla buluşan Ahmet’in şutunda top ağlarla buluştu. 0-1

55. dakikada Bartolomeu’nun ortasında ceza sahası içinde Gökhan’ın şutunda top direğin yanından dışarı gitti.

56. dakikada Mert Han ceza sahasına girerek sert vuruşunda top az farkla kalenin üzerinde dışarı gitti.

68. dakikada ceza sahasına sokulan Ferhat’ın Geraldo’ya paslaşıp yeniden buluştuğu topa yaptığı vuruşta meşin yuvarlak az farkla üstten dışarı çıktı.

77. dakikada sağ kanattan Ahmet İlhan’ın ceza sahasına ortasında Bartolomeu kafayla topu filelere gönderdi. 0-2

90+1. dakikada Ahmet İlhan’ın ortasında Atakan kafayla topu ağlarla buluşturdu. 0-3

Hakemler: Süleyman Bahadır, Nurettin Dinçer Demir, Samet Özkul

Giresunspor: Erkan, Mehmet (Furkan dk. 80), Kadir, Anıl, Şahin, Ertuğrul, Enishan, Kasım Alperen (Fatih dk. 90+2), Faruk Can, Mert Han (Emre dk. 86), Muhammed

Yedekler: Göktan, Alperen, Ali Emirhan, Hami, Ahmet Lütfü

Teknik Direktör: Serhat Güller

Çorum FK: Hüseyin, Kerem (Suat dk. 90+2), Ologo, Adem, Süleyman, Ferhat, Bartolomeu (Eren dk. 90+2), Nalepa, Gökhan (Atakan dk. 73), Ozan (Ahmet İlhan dk. 73), Ahmet (Verheydt dk. 86)

Yedekler: Ali, Massis, Sadık, Mustafa

Teknik Direktör: Serkan Özbalta

Goller: Ahmet Sağat (dk. 17), Bartolomeu (dk. 77), Atakan Akkaynak (dk. 90+1) (Çorum FK)

Sarı kart: Enishan Ceylan (Giresunspor)

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaxaxaxxaxa
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Mayıs, 2026 14:53 tarihinde yayınlandı
0

KTSO’ya DMO bilgilendirme ziyareti

Devlet Malzeme Ofisi Bursa Şube Müdürü Atıf Al, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz’ı ziyaret etti. Görüşmede KTSO Genel Sekreteri Hasan Kaya de hazır bulundu.

Ziyarette, Devlet Malzeme Ofisi’nin alım ve tedarik süreçleri ile kamu tedarik sistemine entegrasyon konuları ele alındı. DMO Bursa Şube Müdürü Atıf Al, özellikle yerel firmaların kamu alımlarında daha etkin rol üstlenebilmesi için gerekli başvuru kriterleri ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verdi. Al ayrıca, DMO’nun işleyiş mekanizması ve tedarik süreçlerine ilişkin kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.

Görüşmede kamu kurumları ile özel sektör arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi, tedarik süreçlerinde kalite ve sürdürülebilirlik anlayışının güçlendirilmesi ile Karabük firmalarının kamu tedarik zincirinde daha fazla yer alması konuları da gündeme geldi. Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen toplantıda, kamu alımlarında doğru bilgilendirme ve kurumsal iş birliğinin önemine dikkat çekildi.

KTSO Başkanı Fatih Çapraz ise nazik ziyaretleri ve paylaştığı bilgiler dolayısıyla DMO Bursa Şube Müdürü Atıf Al’a teşekkür ederek, 100 yıllık köklü geçmişe sahip Devlet Malzeme Ofisi’nin kuruluş yıl dönümünü kutladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin