blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Trafik kazası sonrası 53 günlük yaşam savaşını kaybetti

Karabük’te geçtiğimiz yıl 5 Aralık’ta meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan araba şoför 53 gün süren hayat uğraşını kaybetti.
Köpeğe çarpmamak için şerit değiştiren arabanın sebebiyet verdiği kaza sonucu ağır yaralanan ve takımlar tarafından sıkıştığı yerden kurtarılan Karabük Adliye çalışanı Aydın Takıcak tedavi gördüğü Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dün gece hayatını kaybetti.
Evli ve 2 çocuk babası Aydın Takıcak’ın cenazesi hastane morgundan alınarak Karabük Adliyesi’ne getirildi. 3 yıldır vazife yaptığı Adliye binası önünde Takıcak için düzenlenen merasime Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman, Adalet Komitesi ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Aynur Çelik, Baro Lideri Av. Emrah Köklü, Hakim, Savcı, Avukat ve adliye personelleri katıldı.
Törende konuşan Başsavcı Akman, Adliyenin değerli ve pahalı bir çalışanı kaybetmenin hüznünü yaşadığını söz ederek, “ Birinci yanıma iyi olsuna geldiğinde, bende derin bir tesir bırakmıştı. Özgüveni, çalışkanlığı, uğraşı ve ahlakı bizlerde geriye çok hoş izler bıraktı. Kederli ailesine ve adalet işçimize sabırlar diliyorum. Eşi ve çocukları bizlere emanet.” dedi.
Adalet Komitesi ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Aynur Çelik ise, kelamın bittiği yer ve anda olduklarını belirterek, “ Konuşmak güç hakikaten. Mevt bize ibretlik yüzünü bir sefer daha gösterdi. Bütün telaşlarımızın, hırslarımızın, önceliklerimizin ne kadar anlamsız ve boş olduğunu bir defa daha anladık, Aydın kardeşimizin ortamızdan ayrılmasıyla. Aydın kardeşimiz bizim kata vazife yapıyordu ve mevt hepimizi etkiledi” tabirlerinde bulundu.
Konuşmaların akabinde helallik alınıp dualar edildikten sonra Aydın Takıcak’ın cenazesi Yenice ilçesine gönderildi.
“Olay”
Kaza,5 Aralık 2024 akşamı Karabük-Yenice karayolu Kahyalar köyü mevkiinde meydana gelmişti. Karabük istikametine seyir halinde olan Ufuk B. (33) yönetimindeki 34 KBV 884 plakalı Fiat marka araba, yola çıkan köpeğe çarpmamak için şerit değiştirince karşı istikametten gelen Aydın Takıcak. (38) yönetimindeki 78 AAN 749 plakalı Toyota marka araç ile baş başa çarpıştı. Kazada şoför Aydın Takıcak (37) ile yanında bulunan Akın Ç. (40) ve Alaattin D. (42) ile öteki araba şoförü Ufuk B. (33) yaralandı. Kaza sonra arabada sıkışan Aydın Takıcak ve Akın Ç. itfaiye ve AFAD takımlarının uzun uğraşları sonucu sıkıştıkları yerden kurtarılmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 08:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Forkliftten düşen işçi hayatını kaybetti

Bartın’da 2 ay evvel kauçuk fabrikasında işe başlayan 38 yaşımdaki özgür Çelik, forkliftten düşerek hayatını kaybetti.
Bartın Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir kauçuk fabrikasında bakım işçisi olarak çalışan 38 yaşındaki Özgür Çelik, bakımını yaptığı forkliftten düşerek ağır yaralandı. Ağır yaralanan Çelik, kaldırıldığı Bartın Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.
Hayatını kaybeden Çelik’in bekar olduğu ve 2 ay evvel kauçuk fabrikasında işe başladığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin