Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Temmuz, 2014 08:48 tarihinde yayınlandı
0

Trafik Canavarına 4 Kurban Daha

Karabük Ankara karayolunun Üçevler mevkisinde meydana gelen feci kazada üçü olay yerinde, biri hastanede olmak üzere dört kişi hayatını kaybederken, Otomobilde bulunan üç yaşındaki bir çocuk da yaralandı.

Karabük Ankara karayolunun Üçevler mevkisinde, otomobilin yol kenarında park halindeki Muammer M yönetimindeki 34 DAC 22 plakalı su tankerine arkadan çarptı. Çarpma sonucu 3’ü olay yerinde biri hastanede olmak üzere 4 kişi hayatını kaybetti. Kazada otomobilde bulunan 3 yaşındaki bir çocuk yaralandı.
Eskipazar istikametinden Karabük istikametine giden 34 BOH 02 plakalı otomobil, Üçevler mevkisinde yol kenarında park halindeki 34 DAC 22 plakalı su tankerine arkadan çarptı. Kazanın şiddetiyle 3 kişi olay yerinde bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, 3 yaşındaki bir çocuk yaralı kurtarıldı.
Otomobil su tankerinin altından güçlükle çıkarılırken, araç içinde sıkışan cesetleri AFAD ekipleri çıkardı. Cesetler, Eskipazar Belediyesine ait bir kamyonetin kasasında Eskipazar Hastanesi morguna kaldırıldı.

ÖLENLERİN İSİMLERİ BELİRLENDİ
Meydana gelen trafik kazasında ölenlerin isimleri belirlendi. Kazada; sürücü ve yanında bulunan Samiye Coşgun (52) ile Salih Çalışkan (54) olay yerinde hayatını kaybetti, Fikriye Çalışkan (56) ve Ela Tan (4) ise yaralandı.
Yaralılar olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, Fikriye Çalışkan burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Z2Z2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 14:40 tarihinde yayınlandı
0

Karaca tarlada otlandı, kurt ise kar altında yiyecek aradı

Safranbolu ve Eskipazar ilçelerinde yaban hayatına ait dikkat çeken görüntüler kaydedildi. Safranbolu’da tarlaya inen bir karaca kayda alınırken, Eskipazar’da ise karlı arazide yiyecek arayan kurt fotokapanla görüntülendi.

Safranbolu ilçesinde doğa çekimi yapan vahşi yaşam fotoğrafçısı Ömer Faruk Korkmaz, tarlada otlayan bir karacayı fark etti. Sessizliğini koruyarak hayvanın doğal davranışlarını bozmayan Korkmaz, karacayı fotoğraf makinesiyle görüntüledi. Görüntülerde, taze otlarla beslenen karacanın zaman zaman başını kaldırarak çevresini kontrol ettiği görüldü. Bir süre tarlada kalan karaca, daha sonra ormanlık alana yönelerek gözden kayboldu.

Eskipazar ilçesine bağlı Çakmakkaya Yaylası’nda ise karla kaplı arazide yiyecek arayan bir kurt, bölgeye yerleştirilen fotokapanlar tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, kurdun ormanlık alandan çıkarak karlı zeminde bir süre dolaştığı ve çevresini kokladığı yer aldı. Yiyecek aradığı değerlendirilen kurt, daha sonra sis altında ağaçların arasına girerek gözden kayboldu.

Kaydedilen görüntüler, Karabük’ün zengin yaban hayatını bir kez daha ortaya koyarken, bölgedeki biyolojik çeşitliliğin korunmasının önemine dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin