blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Şubat, 2025 16:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Trabzonspor’dan maratona davet

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 45. Milletlerarası Trabzon Yarı Maratonu’nun hazırlıkları devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin tanıtım görüntüsü için kamera karşısına geçen Trabzonspor Teknik Yöneticisi Şenol Güneş ile yerli ve yabancı oyuncular, herkesi maratona davet etti.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Milletlerarası Trabzon Yarı Maratonu, "Her Adımda Barışa Koş" mottosuyla 23 Şubat 2025 Pazar günü 45. kere gerçekleşecek. Trabzonspor’dan da takviye alan Büyükşehir Belediyesi, içerisinde Trabzonspor Teknik Yöneticisi Şenol Güneş, oyuncular Uğurcan Çakır, Oleksandr Zubkov, Edin Visca ve Anthony Nwakaeme’nin bulunduğu tanıtım görüntüsü hazırladı.
Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleşen idman sonrasında kamera karşısına geçen Güneş ve futbolcular, herkesi maratona davet etti. Büyükşehir Belediyesi’nin toplumsal medya hesaplarında paylaşılan görüntü, kısa müddette binlerce kişi tarafından izlenirken büyük beğeni topladı. Bu yıl da renkli ve coşkulu bir iştirakin beklendiği maraton, sporseverleri Trabzon’un eşsiz tabiatı ve barış bildirileriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Ahmet Metin Genç: "Trabzonspor’un dayanağıyla daha da mana kazandı"
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, tertibin kentin spor ve kültür hayatına büyük katkı sağlayacağına vurgu yaparak, "Trabzon, doğal hoşlukları, tarihi dokusu ve spor alanındaki başarılarıyla her vakit öne çıkan bir kent olmuştur. Milletlerarası Trabzon Yarı Maratonu da bu manada kentimizin marka pahasını artıran, hem ülkemizden hem de dünyanın dört bir yanından iştirakçileri ağırlayan bir tertip. Maraton, Trabzonspor’un takviyesiyle daha da mana kazandı. Kentimizin markası Trabzonspor’a ve tanıtım görüntüsünde yer alan Trabzonspor’un efsane ismi Şenol Güneş Hocamız ile değerli oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı, 23 Şubat 2025 Pazar günü düzenleyeceğimiz bu büyük tertibe davet ediyorum. Barışın, sporun ve kardeşliğin iletilerini tüm dünyaya birlikte duyuralım" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Amasya’da motosikletli polis ile ticari taksi çarpıştı: Kaza anı kamerada

Amasya’da motosikletli polisin ticari taksiyle çarptığı kazada polis memuru yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgiye nazaran, Ferhat Tüneli valilik çıkışındaki kavşakta Mustafa G. idaresindeki 05 T 0098 plakalı ticari taksi ile polis memuru F.A.’nın kullandığı motosiklet çarpıştı. Kazada polis memuru yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve acil sıhhat takımları sevk edildi.
Kazayı gören polis takımları yardıma koşarak durumu acil sıhhat takımlarına bildirdi. Sıhhat grupları yaralı polis memuruna birinci müdahaleyi olay yerinde yaptı. Hastaneye kaldırılan polis memuru tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin