Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Ocak, 2024 16:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Trabzonspor’da şampiyon kadro dağlıyor

Trabzonspor’da 2021-2022 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşayan kadro dağlıyor. Bordo-mavililerde Bakasetas’ın ardından Abdülkadir Ömür’ün ayrılığı de gündemde.
Trabzonspor, Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde 2021-2022 sezonunda 38 yıl sonra şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Bu şampiyonluğun ardından bordo-mavililerde duraklama dönemine girildi. Şampiyonluk sezonunun ardından bordo-mavililerde yaşanan sıkıntılı günler nedeniyle yönetim ve teknik heyet değişimlerine kadro değişimleri de eklendi. Son olarak şampiyon kadronun önemli isimlerinden Yunan futbolcu Bakasetas ayrılığı yaşanırken, takımdan ayrı çalışan Abdülkadir Ömür de takımdan ayrılabilir.

Şampiyon kadro dağılıyor
Süper Kupa ve şampiyonluk sevincinin yaşandığı sezona önemli katkıda bulunan Hamsik, Cornelius, Edgar Ie, Nwakaeme, Djaniny, Siopis, Dorukhan Toköz, Tymoteusz Puchacz, İsmail Köybaşı, Peres, Vİtor Hugo ve Bakasetas takımdan ayrıldı. Kupalar kaldıran kadrodan ise sadece 5 isim kaldı. Uğurcan Çakır, Denswil, Visca ve Hüseyin Türkmen’in yanı ayrılığı gündemde olan Abdülkadir Ömür kadroda yer alırken, Berat Özdemir ise kiralık olarak kadroda yer alıyor.
Şampiyonluk sevinci yaşadığı 2021-2022 sezonunda sonra önemli bir oyuncu değişimi yaşayan bordo-mavililer, kadro istikrarını ise sağlayamadı. Son 1.5 sezonda 30’a yakın oyuncu transferi gerçekleştiren Karadeniz ekibi yeni kadro planlamasına gidecek.

Yeni kadro planlaması
Trabzonspor, yurt içinde yapacağı transferleri ise takas yöntemiyle çözümlemeye çalışacak. Özellikle Türkiye’de ilgilendiği yerli ve yabancı oyuncularla ilgili olarak çalışmalarını yürüten bordo-mavililer, bu transferlerde kadrosunda düşünmediği oyuncuları değerlendirmeye alacak.
Ara transfer dönemi devam ederken Trabzonspor da çalışmalarını sürdürüyor. Önceliğini merkez orta sahaya veren bordo-mavililer; stoper, forvet ve savunmanın sağına ve soluna da takviye planlaması yapıyor. Bu dönemde nokta transferlerle kadrosunu güçlendirmeyi planlayan Karadeniz ekibi, geniş çaplı transfer çalışmalarını sezon sonunda yapacak. Pepe, Onauchu, Benkovic, Mehmet Can Aydın ve Berat gibi oyuncuları kiralık olarak kadrosunda bulunduran Trabzonspor, sezon sonu bu oyuncuların durumuna göre de hareket edecek.
Kadro kalitesini daha da arttırmayı hedefleyen Karadeniz temsilcisi, geçtiğimiz dönemlerdeki kalabalık oyuncu grubunun aksine ihtiyaca yönelik transferler yapmaya büyük özen gösterecek. Abdullah Avcı’nın titizlik gösterdiği konuların başında ise gelecek sezonun iskelet kadrosunu oluşturmak var.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Aralık, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yayalara uygulamalı trafik eğitimi

Bolu’da trafik polisleri, yaya kazalarının önüne geçmek amacıyla Cumhuriyet Caddesi’nde denetim ve bilgilendirme çalışması yaptı. Yaya geçidini kullanan vatandaşlara "sol-sağ-sol" kuralını hatırlatan ekipler, telefon ve kulaklık kullanımı konusunda uyarılarda bulundu.
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde yayalara yönelik trafik güvenliği bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Karayolları Trafik Güvenliği Eylem Planı kapsamında yaya kazalarının önlenmesi amacıyla çalışma başlattı.
Araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu Cumhuriyet Caddesi üzerindeki yaya geçidinde uygulama yapan ekipler, vatandaşlara geçiş kuralları hakkında bilgi verdi. Eğitimlerde, "sol-sağ-sol" kuralına dikkat edilmesi, araçlar tamamen durmadan yola çıkılmaması ve ani hareketlerden kaçınılması gerektiği vurgulandı.
Ayrıca ekipler, karşıdan karşıya geçerken dikkat dağınıklığına neden olan cep telefonu ve kulaklık kullanımı konusunda da vatandaşları uyardı.
Uygulama kapsamında yayalara trafik kurallarını içeren broşürler dağıtıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin