Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü - Karabük Haber Postası
trabzonspor galatasaray maci hazirliklarini surdurdu t8uvUVeG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Aralık, 2024 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü

Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda bordo-mavili oyuncular, ısınmanın ardından rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın son bölümünde iki grup halinde savunma ve hücum çalışması yapıldı.

Bordo-mavililer, yarın saat 15.00’te yapacağı antrenmanla Galatasaray maçı hazırlıklarına devam edecek.

Şenol Güneş, U19 takımını ziyaret etti

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Gençlik Ligi 3. Tur rövanş maçında FK Sarajevo’yu 6-1’lik skorla mağlup ederek adını son 32 turuna yazdıran U19 takımının antrenmanını ziyaret etti.

Dün oynanan karşılaşmayı 90 dakika boyunca takip eden Güneş, ziyareti sırasında futbolcular ve teknik ekibi tebrik ederek, sergiledikleri başarılı performanstan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Güneş, bir sonraki tur için de futbolculara ve teknik ekibe başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
000 2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
20 Nisan, 2026 12:25 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da geleneksel Türk okçuluğu heyecanı

Okul Sporları Gençler A-B Geleneksel Türk Okçuluğu İl Birinciliği müsabakaları, Safranbolu Şehir Stadı’nda yoğun katılım ve büyük bir heyecanla gerçekleştirildi.

Genç sporcuların kıyasıya mücadele ettiği organizasyon, hem izleyenlere keyifli anlar yaşattı hem de ata sporu okçuluğun yaşatılması adına önemli bir etkinlik oldu. Müsabakalara Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sedat Adakan ve Şube Müdürü Serdar Ali Osman Sevim katıldı.

Protokol üyeleri müsabakalar boyunca sahayı yakından takip ederek sporcularla sohbet etti, genç okçulara başarı dileklerinde bulundu. İl Müdürü Coşkun Güven, geleneksel Türk okçuluğunun gençler arasında yaygınlaşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sporcuların azim ve disiplininin takdire şayan olduğunu ifade etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin