Reklam
Reklam

Trabzonspor, Brezilyalı golcü Augusto ile 4+1 yıllık sözleşme imzaladı

trabzonspor brezilyali golcu augusto ile 41 yillik sozlesme imzaladi 13XS3wIp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Temmuz, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
0

Trabzonspor, Belçika’nın Cercle Brugge kulübünün Brezilyalı golcüsü Felipe Augusto ile 4+1 yıllık mukavele imzaladığını açıkladı.

Bordo-mavililer, Felipe Augusto’yu Acıbadem Fulya Hastanesi’nde sıhhat denetiminden geçmesinin akabinde takımına kattı. Kulüpten transferle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Felipe Augusto Da Silva’nın kulübümüze kesin transferi konusunda, Cercle Brugge Kulübü ile mutabakat sağlanmıştır. Mutabakata nazaran; Cercle Brugge Kulübü’ne kontrat fesih bedeli olarak 5.000.000 Euro 3 (Üç) taksit halinde ödenecektir. Profesyonel futbolcu Felipe Augusto Da Silva ile 4+1 yıllık mutabakat sağlanmıştır. Yapılan mutabakata nazaran futbolcuya; opsiyon dönemi da dahil olmak üzere her bir dönem için 1.000.000 Euro garanti fiyat ödemesi yapılacaktır. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt fiyat meblağının %5’i oranında ödeme yapılacaktır” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı

lastigi patlayan tir once su kanalina sonra refuje carpti 1 yarali 8kBOZHCi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin