Trabzon’da devlet eski sahil yolu büyük ölçüde sel suları ve çamurdan temizlendi - Karabük Haber Postası
trabzonda devlet eski sahil yolu buyuk olcude sel sulari ve camurdan temizlendi ywewOUXJ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2025 12:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da devlet eski sahil yolu büyük ölçüde sel suları ve çamurdan temizlendi

Trabzon’da dün tesirli olan şiddetli yağışın yol açtığı sel ve su baskınlarından en fazla etkilenen 2 Nolu Beşirli mahallesi mevkiindeki devlet eski kıyı yolu büyük ölçüde sel suları ve çamurdan temizlendi.

Büyükşehir Belediyesi takımları, selin getirdiği çamur birikintilerinin temizlenmesi için gece boyunca ağır uğraş harcadı. Sabaha kadar süren çalışmalar sonrasında evvel bir çok nokta logarların temizlenmesi ile sel sularının denize ulaşması sağlandı ve akabinde da selin getirdiği çamur birikintileri temizlendi.

Caddeler, yaya kaldırımları ve su baskınına uğrayan iş yerlerindeki çamur birikintilerinin temizlenmesi için ağır bir çalışma yürütülürken, bölge havadan görüntülendi.

Öte yandan birebir noktada bulunan ve selden ve çamurdan büyük ziyan gören futbol alanının da önümüzdeki günler içinde eski imajına kavuşturulacağı belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin