Trabzon’da amatör maçta kavga - Karabük Haber Postası
trabzonda amator macta kavga Sq4Es3xd
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Ocak, 2025 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da amatör maçta kavga

Trabzon 2. Amatör Küme’de Uçarsuspor ile Arsinspor ortasında oynanan maçın bitiş düdüğüyle birlikte iki kadro oyuncuları ortasında hengame çıktı.

Trabzon 2. Amatör Küme’de uğraş veren Uçarsuspor ile Arsinspor ortasında Akyazı’da oynanan müsabakanın sona ermesinin akabinde olaylar çıktı. İki kadro oyuncuları ortasında yaşanan hengame büyürken tartışmalı kararları olduğu argüman edilen maçın hakemine ise büyük reaksiyon oluştu.

Uçarsuspor ile Arsinspor ortasında oynanan maçın son dakikalarında hakemin verdiği kararlar büyük reaksiyona neden oldu. Maçın hakemi evvel kırmızı kart sonrasında Uçarsuspor lehine verdiği penaltı ile Arsinspor cephesinin büyük yansısını çekerken müsabakayı Uçarsuspor’un 3-2 kazanmasının akabinde saha karıştı. Maçın hakemine Arsinsporlu yönetici ve oyuncuların reaksiyonu sonrası iki kadro oyuncuları ortasında arbede çıktı. Maçın hakemi de büyük reaksiyon görürken güvenlik güçlerinin oluşturduğu geniş güvenlik kordonu ile fakat alandan çıkabildiler.

İki kadrodan açıklama

Olaylı maç sonrası açıklama yapan Arsinspor Kulübü, maçta kendileri aleyhine yanlış kararların verildiğini argüman ederek, “Trabzon ikinci amatör kümede gayret etmekte olan Arsinspor, yalnızca gençler karşılaşma oynasın ardından de Trabzon amatörüne katkı olsun diye katıldığımız ligde hakemlerden ve rakiplerin saygısızlıklarından bıktık. Biz Arsinspor olarak geçmişi muvaffakiyetler müzesi kupalarla dolu bir kulübüz. Tabiki de bu türlü olması bizi kibirli yapmaz ancak hakemler ve rakipler tarafından saygıyı hak eder. Bizde Arsinspor olarak hak ettiğimiz bu saygıyı beklemekten öbür tahliller elbette biliriz lakin yakışanı yapmakla mükellef olduğumuz şuuru ile yeniden yakışanı yaparak kamuoyuna bilgi veriyoruz. Uçarsuspor karşılaşmamızı yöneten hakemin bir daha hiç bir maçımıza verilmemesini şayet verilirse o karşılaşmaya maç başlamadan çıkmayacağımızı şimdiden hatırlatır, spor kamuoyunun bu açıklamayı anlayışla karşılayacağını temenni eder hürmetler sunarız” tabirlerine yer verildi.

Uçarsuspor Kulübü’nden yapılan açıklamada ise şu biçimde:

“Oynamış olduğumuz Uçarsuspor – Arsinspor maçında yaşanan olaylar futbolun gelişimine katkı sağlamayacağı üzere bu türlü olaylarla kulübümüzün isminin karışmasını katiyen istek etmiyoruz. Oynadığımız Arsinspor maçında birinci yarı 1-1 bitti ve ikinci yarının başlarında Arsinspor 1-2 öne geçti maçın son kısımlarında oyuncularımız maça karakter koyarak maçı 3-2’ye çevirmesini başardı. Gerek beraberken gerekse geri düştüğümüzde karakterli oyunundan ve ekip disiplininden kopmayan kadromuz 3-2 öne geçince rakip oyuncularının gerek kelamlı gerekse fiziki müdahalesine maruz kaldı ama maç içinde kalmaya çaba etti. Arsinsporlu futbolcu demek istemediğimiz futbol terörü zihni taşıyan kimi kendini bilmezler kalecimize ve iki oyuncumuza 8-9 kişi saldırarak darp etmişlerdir. Bizler futbolun üç ihtimali olduğunu bilerek sporun cümbüş ve kültür bileşeni olması için tekrar tıpkı noktada tekrar birebir kanıda olacağız. Son kelamımız Trabzon Amatör Federasyonuna olacak; ilçe grubu diye kayırmaya tekrar devam mı edeceksiniz yoksa bu şiddete artık dur mu diyeceksiniz? Dönem başından beri haksızlığa uğrayan ekibimizi tekrar yok mu sayacaksınız?”

Bizi sosyal medyadan takip edin
anne ayi ve yavrulari yolda goruntulendi minik yavrunun cabasi gulumsetti Jjjbfd1k
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Anne ayı ve yavruları yolda görüntülendi, minik yavrunun çabası gülümsetti

Gümüşhane’de yolda görüntülenen anne ayı ve iki yavrusundan biri annesiyle kaçarken, diğerinin dağa tırmanma çabası gülümsetti.

Gümüşhane merkeze bağlı Yağmurdere köyünde bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde, anne ayının iki yavrusuyla birlikte yolun karşısına geçmeye çalıştığı anlar yer aldı. Bu sırada yoldan araçların geldiğini fark eden anne ayı hızla yamaçtan aşağı doğru kaçtı. Yavrulardan biri annesini takip ederek onunla birlikte gözden kaybolurken, annesi ve minik kardeşinin kaçtığını fark edemeyen diğer yavru ise dağa tırmanmaya devam etmeye çalıştı.

Minik ayının dağa tırmanmak için gösterdiği çaba izleyenleri gülümsetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin